fredag 22 augusti 2008

Föreläsning

Jag träffade Angelica på stan klockan tio igår. Skulle följa med henne då hon skulle skriva in sig i en körskola, köpa en ny mobil och lite annats smått och gott.
Eftersom att Angelica inte hade ätit någon frukost (inte jag heller för den delen) så bjöd hon mig på mat från Subway, som var väldigt gott.
När klockan närmade sig tolv och vi hade köpt en ny mobil till henne så började vi närma oss e4an (där vi skulle hålla föredraget). Påvägen dit träffade vi på älsklingen som var påväg in till stan för att se efter något till mig i 2årspresent. Det börjar ju närma sig sakta men säkert.
Fördraget gick faktiskt bättre än förväntat. Trodde att den mesta informationen hade försvunnit under sommaren, men den fanns visst kvar.


Efter förläsningen gick jag och Angelica runt lite och tittade, provade bland annat en massa par skor från Din Sko rean, men jag hittade inget, därimot köpte Angelica ett par skoletter. Supersnygga. Men jag har inte gett upp hoppet för det. Så fort jag får lönen ska jag kolla lite bättre ;)


Sen så for vi på Subway (igen) Och åt en likadan macka fast storleken större den här gången. Dock så orkade jag bara halva, så den andra hälften tog jag med hem och jag till äslklingen. Sen så köpte vi med oss kakor hem. Dom där goda choklad med vita chokladprickar. Mums. Dock så känner jag idag hur den där ceasardressingen (eller vad det nu var vi hade på mackorna) vill komma upp. Haha. Den var nog inte den godaste dressingen, men dne gick.





Lite bilder från stan igår:





Angelica är inne på den första mackan ;)
Hennes nya mobil (lite suddig, jag vet)
Ja, man kan skjuta den åt sidan så man får fram ett tangent bord ;)
Vi satt lääänge inne på e4an och kämpade med att hitta åt språkinställningarna. Tillslut hittade jag det :}


När jag kommer hem från APUn idag så ska ni få se lite bilder från crikusen igår ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...