onsdag 20 augusti 2008

Onsdag

Då var det första APU-dagen. Vilket gick förvånansvärt fort. Det brukar aldrig hända ;) I butiken blev det inte alltför mycket kaos. Kände mig lite illa till mods då nazisten med company kom in. Inget trevligt gäng det dära.
Är typ peppad inför imorgon. Måste dock läsa på lite ikväll, kommer ju inte ihåg allt heller ;) Har tyvärr hunnit glömma bort det mesta (är nog mitt sätt att bearbeta det hela). Men om ni frågar hur Polens shopping är så svarar jag glatt. Nejmen jag är verkligen peppad för imorgon, faktiskt.
Sen när jag kom hem idag så väntade ett litet paket på mig. Dom verkar bara bli fler och fler, but we like it! I det så var det ivart fall ett läppglans och en krämroughe från Make Up Store. Läppglanset heter Lip Lap och smakar lika gott som det lukat. Läpparna får en fin färg och är lagomt glasnigt. Att jag så ska köpa den större förpackningen då jag får lön. Krämroughet har jag inte provat än. Den är i färgen Lustre. Färgerna är ljusrosa och mer mot det lite bruna hållet. Alltså inget speciellt. Men dom får gärna fortsätta bo i min Dior-sminkväska. Speciellt läppglanset.


Nä nu ska jag börja städa. Jag vet att jag har sagt det i typ en veckas tid, men nu ska det göras! Nu i helgen har man ju annat för sig. Ska tydligen till en skjutbana och övningskjuta lite. Vilket kan vara bra träning, även fast älsklingens kaliber inte stämmer överens med min. Har ju inte fått min license än, vilket suger. Dock så tar det ju lång tid, men jag har blivit van att det ska gå fort.
Får se om jag lägger in lite bilder från dagen så fort kamerabatteriet har blivit färdigladdat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...