måndag 3 juli 2017

Veckosammanfattning vecka 26

Hej och glad måndag. Hoppas du har haft det riktigt fint i helgen och har fått en bra start på juli. 
Jag är ledig idag, vilket är skönt. Känner att jag behöver en dag att vila upp mig på efter helgen. Min enda plan för dagen är att röntga foten som jag skadade i slutet av mars. 
Den här veckan är det tillbaka till jobbet. Ska bli spännande då jag även kommer jobba dagtid nu fram tills att jag börjar på mitt nya jobb i mitten av månaden. Är så märkligt att tänka på att jag inte är student mer och ska börja jobba på riktigt igen. 
Annars den här veckan så ska jag på bio med Martin, min bror och hans kompis. Vi ska på förpremiären av nya Spiderman. Sen till helgen är det ett födelsedagsfirande vi ska på. 

Men låt oss se på lite bilder från förra veckan.  

 Måndagen var det den stora dagen för mig och Martin. Det var dags att gifta oss. Det här är enda bilden jag tog med mobilen, från när Sewit fixade mitt hår och smink. Det var en riktigt fin dag.

 Tisdagen hade vi fått en bild från våran fotograf, Jörn Beheim. Längtar efter att få se resten av bilderna vi tog. 

 Onsdagskvällen hängde jag med det här fina gänget. 

 Fredagen blev det en liten minidejt kväll med glass, shopping och bio. Jag och Martin var och såg på Wonder woman, och vilken film det var. Älskar den. 

 Lördagen var vi och firade en kompis som blir trettio. Vi och en hel hög med andra var i hans stuga. Vi badade i ett par timmar, grillade och var vakna alltför länge. 

 Söndagen blev det mer badande och hängande. 

Vi spelade lite spel innan det var dags att städa upp i stugan och resa hem igen. Somnade i bilen som om jag blev slagits av. 
När vi kom hem tog vi det lugnt, såg på Bones och åt godis. 

Hoppas att du får en fin vecka. 

18 kommentarer:

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...