måndag 17 juli 2017

Veckosammanfattning vecka 28

Måndag igen. Tiden går verkligen fort. Känns som att sommaren precis kom och några björkar har redan blivit gula. Borde inte vara lov. 

Förra veckan var bra. Jag jobbade mycket, så jag hade inte mycket tid över alls. Jobbade dag en dag och sen kväll/natt nästa. Den här veckan blir annorlunda då jag börjar mitt nya jobb idag. Ska bli väldigt spännande. Hoppas att det går bra och att jag inte kommer hem gråtandes eller något. Kommer verkligen sakna att ha ledigt på dagen och kunna sova länge, men det ska också bli bra att få in fasta rutiner. 
Jag har inga planer alls utöver att börja på ett nytt jobb, vilket känns bra. Är nog mycket att sätta mig in i, som nya rutiner osv. 

Men här är en bunt bilder från förra veckan. 

Måndagen skulle jag möta upp Martin inne i stan när han var färdig på jobbet. Vi skulle se efter en ljudplanka eller högtalare till TVn och fira att vi varit gifta i två veckor.

 Alltså det syns inte så bra, men de svarta grejerna vid sidan av TVn är de nya högtalarna. Vi firade bra ljud med att se på Star Wars. 

 Tisdagen hade vi möte med våran bank för att fixa med vårat lån och lite grejer. Vi hade lite tid i Ski så vi hängde i köpcentrumet och åt lite innan vi for hem och jag på jobbet. 

 Onsdagen började det regna som bara den och det blev en riktigt fin regnbåge. Den var så himla nära. 

 Fredagen såg vi på film, vi hyrde Lego Batman the Movie och Moana. Här ser man högtalarna mycket bättre. Vi har sett ut ett nytt tv-bänksystem vi ska köpa hem så allt får bättre plats. 

Lördagen och söndagen läste jag (och jobbade lördag kväll). Så skönt att bara slappna av. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tack :D De här två veckorna gick bra, nu börjar det riktiga jobbdagarna :)

      Radera

Ljusvandring i botaniska trädgården

I torsdags var det ljusvandring i botaniska trädgården. Jag tog med mig kameran dit för att fota lite grann.  Jag var där ganska t...