Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 28

Måndag igen. Tiden går verkligen fort. Känns som att sommaren precis kom och några björkar har redan blivit gula. Borde inte vara lov. 

Förra veckan var bra. Jag jobbade mycket, så jag hade inte mycket tid över alls. Jobbade dag en dag och sen kväll/natt nästa. Den här veckan blir annorlunda då jag börjar mitt nya jobb idag. Ska bli väldigt spännande. Hoppas att det går bra och att jag inte kommer hem gråtandes eller något. Kommer verkligen sakna att ha ledigt på dagen och kunna sova länge, men det ska också bli bra att få in fasta rutiner. 
Jag har inga planer alls utöver att börja på ett nytt jobb, vilket känns bra. Är nog mycket att sätta mig in i, som nya rutiner osv. 

Men här är en bunt bilder från förra veckan. 

Måndagen skulle jag möta upp Martin inne i stan när han var färdig på jobbet. Vi skulle se efter en ljudplanka eller högtalare till TVn och fira att vi varit gifta i två veckor.

 Alltså det syns inte så bra, men de svarta grejerna vid sidan av TVn är de nya högtalarna. Vi firade bra ljud med att se på Star Wars. 

 Tisdagen hade vi möte med våran bank för att fixa med vårat lån och lite grejer. Vi hade lite tid i Ski så vi hängde i köpcentrumet och åt lite innan vi for hem och jag på jobbet. 

 Onsdagen började det regna som bara den och det blev en riktigt fin regnbåge. Den var så himla nära. 

 Fredagen såg vi på film, vi hyrde Lego Batman the Movie och Moana. Här ser man högtalarna mycket bättre. Vi har sett ut ett nytt tv-bänksystem vi ska köpa hem så allt får bättre plats. 

Lördagen och söndagen läste jag (och jobbade lördag kväll). Så skönt att bara slappna av. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Kommentarer

  1. Svar
    1. Tack :D De här två veckorna gick bra, nu börjar det riktiga jobbdagarna :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …