Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 27

Hej. Dags för en ny vecka och min sista vecka innan jag börjar jobba på ~riktigt~. Är lite smått nervös, men det kommer nog att gå bra. Det blir två väldigt lugna veckor innan det börjar på riktigt, vilket är skönt. Hinner lära känna barnen, kollegorna och lokalen innan jag måste började med planer och så. Kommer nog gå bra. Hoppas jag. 

Annars den här veckan är det massa jobb på mitt deltidsjobb. Jag och mannen ska en tur förbi banken och ordna lite med lånet på lägenheten, vi ska också kolla efter en ljudplanka till TVn. Men utöver det har jag inga planer alls, vilket känns bra. Behöver nog vila upp mig och förbereda mig mentalt innan nästa måndag. 

Tänkte visa lite bilder från förra veckan. 

 Måndagen mötte jag Martin inne i stan. På Stortinget t-banestation är det fina dikter uppsatt. 

 Vi var förbi Outland för Martin skulle köpa lite böcker till sommarläsningen. 

 Tisdagen jobbade jag på kvällen. Är trist att tänka på att det snart inte är ljust vid midnatt längre. 

 När jag kom till våran gård blev jag mött av en katt som ville mysa och bli skyddad från en annan katt. De stod och väste lite till varandra, men inget slagsmål. 

 Onsdagen var jag på bio med Martin, min bror och hans kompis. Vi var på förpremiären av nya Spiderman filmen. Gillade den. Var kul att se Spiderman som yngre, var mycket humor i filmen. 

 Torsdagen for vi och badade och grillade innan jag skulle till jobbet. 

 Jag jobbar nära ett köpcenter och köpte lite blommor under min rast. Väldigt fint med massa blommor hemma, men det var inge kul att stå uppe till efter ett på natten och fixa dem...

Fredagen var vi ute och firade en kompis som fyller år. Både jag och Martin skulle jobba på lördagen, så det blev en kort kväll med ett stopp på Max. 

Lördagen och söndagen var det jobb som gällde. Båda var lite småkrassliga (vaknade upp förkyld på söndagen), så har verkligen inte gjort något spännande. Gjorde klart lite inlägg till veckan och beställde hem lite saker från Asos rea. Är ju livsfarligt när man hittar det man kollat på länge på rea...

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …