Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 30

Hej och glad måndag. 

Min helg har varit riktigt lång, var helt säker på att det var söndag på lördagen. Skönt när man tror att man får en extra dag bara så där.
Den här veckan blir lite speciell då jag inte bara har mitt vanliga jobb i förskolan, men även mitt deltidsjobb ett par kvällar + helgen. Ska bli spännande att se hur det går. 
Den här veckan blir det även att vara pedagogisk ledare på riktigt, imorgon kommer nästan alla barn och vuxna tillbaka från sommarens ledighet och vi har några nya barn som börjar. Väldigt spännande och jag är lite nervös. 

Förra veckan var en riktigt fin vecka. Shoppade lite grann med första lönen som pedagogisk ledare, träffade vänner under helgen och fick spelat en hel del brädspel. Sen var vädret riktigt bra och varmt. Hösten är snart här, så gäller att njuta de varma dagarna. 

Nu lite bilder från förra veckan. 

 Måndagen var det riktigt ljust när jag gick och la mig. Något jag ser fram till när det gäller hösten är att det blir lite mörkare när jag ska sova (även om det är fantastiskt att det är ljust vi elva). 

 Tisdagen mötte jag upp den här fina för att bara allmänt fira. Fira min första lön som pedagogisk ledare och att vi varit gifta i en månad (eller tja, dagen efter). 

 Vi shoppade en hel del och sen blev det middag på Kullt. 

 Onsdagen försökte jag och barnen på förskolan rädda denna här "myggan". Tror dessvärre inte att den klarade sig. 

 På kvällen fick vi besök av en kompis till Martin och vi spelade lite spel. Det här hade Martin köpt på Outlands rea. Spelade det lite mer under helgen och gillar den. Är några regler som är lite märkliga, men så är det ibland. 

 På fredagen mötte jag upp en av mina absolut bättre personer, Gabriel. Vi hade inte setts på över en månad, så vi hade en hel del att prata om. Vi satte oss på en uteservering där vi fick sällskap av några fler och då spelade vi lite Munchkin. Sen gick vi till några vänner och hängde på takterrassen. 

 När vi blev kalla gick vi in och spelade lite Jack Box på PS4. Rekommenderas verkligen. 
  
 På lördagen fick vi besök av några vänner och spelade en hel del spel. Vi spelade bland annat Thunderstone där jag krossade killarna. Jag fick 50 poäng (+ 17 XP som jag inte fick använt) mot deras 17 och 25 poäng. 

Söndagen mådde jag piss. Hade haft lättare migrän/ extremt ont huvudvärk sen fredagskvällen, och mitt huvud ville ingenting. Jag hade en del jobb att förbereda och skriva ut till måndagen. Så åt lite glass och hoppades på det bästa. 

Hoppas att du får en riktigt fin vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…