tisdag 11 juli 2017

Olympus Stylus TG-4

Jag har letat runt omkring på nätet efter en kamera som tål lite mer och gärna är vattentät, men samtidigt inte kostar en förmögenhet. Beställde hem en Olympus Stylus TG-4 med LED ringljus. Den kan följa med när jag är ute och går i skogen, hänger på stranden (och i vattnet), men speciellt när vi ska på festival i augusti. Sist vi var där hade jag med mig min Olympus EPL-7, men eftersom att man inte får ta med kameror där man kan byta objektiv och jag inte är ett jättefan av hur mobilkameror är ville jag ha med mig en kompaktkamera. Denna här passar perfekt till det jag behöver den till. Jag har testat den i vatten och där fungerade den utmärkt. Har fortfarande en del ställen att ta bilder på med den innan jag är helt nöjd, men än så länge är jag imponerad.

DSC_9285
Jag beställde med ett extra batteri, för det är alltid bra att ha.

DSC_9301x
Det som är synd är att bandet är så stort att det nästan inte känns värt att ha på. Men den känns bra i handen.

DSC_9305xDen har sin egen inställning för vatten och under-inställningar beroende på vad en ska ta bild på under vattnet, om det är fiskar eller personer.

Här är några bilder jag tagit under och kring vatten.

P7010129

P7010146

P7010147


2 kommentarer:

  1. Men alltså åh så kul med en ny kamera! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Väldigt kul :D Har använt den en del, men den gör sitt bästa under vattnet.

      Radera

Fjord Oslo Light festival 2019

Helgen 1-3 november var det en ljusfestival i Oslo hamn som var anordnad av Fjord Oslo. Jag var där med min familj och tittade och filmade ...