Fortsätt till huvudinnehåll

Instagram juni

Juli är här och jag tänkte i vanlig ordning sammanfatta mitt Instagramflöde från månaden som var. Det som är nytt nu är att jag har ett nytt användarnamn. Bytte till ChriistinaNordby efter att jag och Martin gift oss. På grund av att vi ska ut och resa relativt snart blir det inte namnbyte förrän sensommaren. 

Juni var en absolut rekordmånad när det kommer till positiva minnen. Fick tillbaka bachelorn med ett väldigt bra betyg, hade en fin möhippa, var på konsert, blev gift o.s.v. De allra flesta dagarna är sammanfattade här nedan. 

 Juni började med lite regn. Vi hade spelkväll hemma hos oss, vilket var riktigt trevligt. 
Jag och Martin var och såg på Coheed & Cambria. En lördag kom en hel hög av vänner förbi för att ta med mig ut på min möhippa. 

 Hängde en dag i botanisk hade och fick en hel hög med fina bilder. 
Jag hade varit på en provsminkning som är under all kritik, men skulle i alla fall möta upp Martin för lite drinkar. När jag fick mitt betyg till bachelorn la jag upp en bild från min första skoldag för snart tre år sen. Tiden går verkligen fort. 

Vi har fått ordnat biljetter till Reading festival och jag längtar som bara den tills vi är där. Sent på kvällen samma dag som jag och Martin gift oss fick vi den här bilden från våran fotograf Jörn Beheim
Dagen efter att vi gick oss var jag, Martin och min syster Johanna på Tusenfryd. Jag vann två kilo med dumle. Onsdagen var jag på Pride Park med det här fina gänget. 

Kommentarer

  1. Vad mycket kul som hänt dig under Juni. Grattis till giftemålet :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Juni var en riktigt, riktigt bra månad :) En sådan jag gärna upplever om och om igen. Tack :D

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …