torsdag 6 juli 2017

Instagram juni

Juli är här och jag tänkte i vanlig ordning sammanfatta mitt Instagramflöde från månaden som var. Det som är nytt nu är att jag har ett nytt användarnamn. Bytte till ChriistinaNordby efter att jag och Martin gift oss. På grund av att vi ska ut och resa relativt snart blir det inte namnbyte förrän sensommaren. 

Juni var en absolut rekordmånad när det kommer till positiva minnen. Fick tillbaka bachelorn med ett väldigt bra betyg, hade en fin möhippa, var på konsert, blev gift o.s.v. De allra flesta dagarna är sammanfattade här nedan. 

 Juni började med lite regn. Vi hade spelkväll hemma hos oss, vilket var riktigt trevligt. 
Jag och Martin var och såg på Coheed & Cambria. En lördag kom en hel hög av vänner förbi för att ta med mig ut på min möhippa. 

 Hängde en dag i botanisk hade och fick en hel hög med fina bilder. 
Jag hade varit på en provsminkning som är under all kritik, men skulle i alla fall möta upp Martin för lite drinkar. När jag fick mitt betyg till bachelorn la jag upp en bild från min första skoldag för snart tre år sen. Tiden går verkligen fort. 

Vi har fått ordnat biljetter till Reading festival och jag längtar som bara den tills vi är där. Sent på kvällen samma dag som jag och Martin gift oss fick vi den här bilden från våran fotograf Jörn Beheim
Dagen efter att vi gick oss var jag, Martin och min syster Johanna på Tusenfryd. Jag vann två kilo med dumle. Onsdagen var jag på Pride Park med det här fina gänget. 

2 kommentarer:

  1. Vad mycket kul som hänt dig under Juni. Grattis till giftemålet :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Juni var en riktigt, riktigt bra månad :) En sådan jag gärna upplever om och om igen. Tack :D

      Radera

Ljusvandring i botaniska trädgården

I torsdags var det ljusvandring i botaniska trädgården. Jag tog med mig kameran dit för att fota lite grann.  Jag var där ganska t...