onsdag 5 juli 2017

Shorts från Junarose

Jag använder knappt byxor längre, har bara mjukisbyxor och träningsbyxor kvar. Finns inte ett enda jeanspar eller liknande i min garderob. 

Jag använde shorts en del när jag var yngre, men trivs bäst i klänning och kjol. Men så slog lusten till, kanske den här sommaren är den jag hittar ett par perfekta shorts att bo i? Jag kollade hos Asos, och hittade dessa i deras curve/plus size del. De kommer från märket Junarose och är superstretchiga. De klämmer absolut ingenstans, men då tog jag också en storlek eller två större än det jag nog hade behövt. 
De är lite kortare i benen än det jag brukar ha på mig, men tänker inte att det är så farligt egentligen. 


DSC_8367

DSC_8363

6 kommentarer:

  1. Jag har helt gett upp allt som har med byxor att göra xD Jag hatar byxor och kommer förmodligen begravas med mina svarta leggings xD

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag bestämde mig för att sluta med byxor helt för snart tre år sen. Jag fick massa små sår på magen av knappen och bältet som aldrig ville läka. Gick omkring med sår i flera månader. Nu går jag utan strumpbyxor från maj till september/oktober och ullstrumpbyxor övriga året. Bästa valet någonsin i klädväg.

      Radera

Ljusvandring i botaniska trädgården

I torsdags var det ljusvandring i botaniska trädgården. Jag tog med mig kameran dit för att fota lite grann.  Jag var där ganska t...