onsdag 12 juli 2017

En liten minidejt kväll

Fredagen förra veckan skulle jag möta Martin efter att han var färdig på jobbet. Ett av våra favoritglass-ställen skulle stänga så vi for dit för att äta glass en sista gång. 

 Han är bra allt fin min man. 

 Jag åt gelato med hallon och karamellsmak. Så otroligt gott, och så otroligt synd att de stänger ned.  Äntligen kan jag börja använda väskan jag beställde till bröllopet. Längtar tills alla myggbett är borta från mina ben. Kliar som bara den. 

Medan vi åt glass kollade vi upp var Wonder woman skulle visas. Den skulle visas klockan fem på Vika, vilket inte var långt undan från där vi var. Vi valde att gå till Aker brygge för att shoppa lite grann innan bion. Jag köpte en tröja och halsband inne hos COS. 

Vika kino är det 18 års gräns för där serveras det alkohol. Vi tog ett glas medan vi väntade på att filmen skulle börja. Om du inte har sett Wonder woman rekommenderar jag den verkligen. Den var riktigt bra. 

2 kommentarer:

Ljusvandring i botaniska trädgården

I torsdags var det ljusvandring i botaniska trädgården. Jag tog med mig kameran dit för att fota lite grann.  Jag var där ganska t...