fredag 7 juli 2017

Bröllopet: mitt smink

När vi kom hem på måndagskvällen bestämde jag mig för att ta bild på, i huvudsak, mitt smink från dagen. Jag blev sminkad och fixad i håret av den fantastiska Sewit som jobbar hos MAC inne på Oslo City. Hon hjälpte mig med att fixa läpp-produkter och kom så bra överens att jag ville ha henne till min stora dag. Verkligen det bästa valet jag har gjort. Sminket och håret var på plats genom hela dagen och behövde inte fixas till. 

Håret ville jag bara få lockat, det är något jag aldrig gör själv och ville gärna ha nu. Är otroligt nöjd med håret. 

Nu kommer en hög med bilder på mig.

P6260085
Jag fick otroligt mycket krämer i ansiktet, allt för att se bäst möjligen ut, men inte för tungt så att det skulle kaka sig. Alla produkterna hon använde kommer från MAC, jag hade egen mascara och halv rad med lösögonfransar. 

P6260089

P6260087
Efter som att det var mycket rosa, klänning, naglar, lappar, min hud rent generellt, valde vi att använda oss av bruna neutrala toner med en lite mer lila ögonskugga i globlinjen. Jag ville ha eyeliner och Sewit valde att köra med brunt istället för svart för det kan bli väldigt dominerande i ansiktet. 

P6260097

P6260104x

P6260106

P6260092
Ska du någonsin bli sminkad i Oslo rekommenderar jag starkt att gå till Sewit inne på MAC. 

20 kommentarer:

 1. Så fint! Det är kul att få proffssminkning ibland 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :D Absolut :) Om det inte vore så dyrt hade jag nog gjort det oftare...

   Radera
 2. GRATTIS till fru och herre till er =D... jisses nu har det ju hänt!
  Scrollade ner lite snabbt vad som har jänt å skett sen sist jag var i bloggeri-världen *S* Har varit helt borta/avstängt i en längre tid så jag är lite efter med händelserna. Tjusigt sminkning *tummar upp* TREVLIG fortsatt SOMMAR på dig, kramen damen =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack <3 <3
   Har hänt lite grann, inte mycket, men att gifta sig är trots allt ganska stort ;) Det har jag märkt </3 Tusen tack :D Blev riktigt nöjd.
   Hoppas du får en fantastisk sommar. Kram

   Radera
 3. Va snygg du var på dessa bilderna :D Jätte fin sminkning :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack <3 Älskar sminkningen :)

   Radera

Ljusvandring i botaniska trädgården

I torsdags var det ljusvandring i botaniska trädgården. Jag tog med mig kameran dit för att fota lite grann.  Jag var där ganska t...