Fortsätt till huvudinnehåll

Bröllopsmiddag med familjerna

I lördags började den första dagen av tre när det kommer till mitt och Martins bröllop. Vi hade bjudit hem våra familjer till Martins bror för att äta bröllopsmiddag då, vigseln var på måndagen efter. Vi blev riktigt många, totalt 21 stycken, men det var riktigt trevligt. 

DSC_9153
Här har vi mig den dagen. Använde min nya klänning från Midnatt, tycker verkligen om den. 

DSC_9167
Vi hjälpte till med att fixa partytältet innan gästerna kom och leka med brorsdottern Bianca. Hon är så otroligt fin. 

DSC_9175
Martin är så himla svag för henne. Det gick helt fint att gunga i med solen i ögonen och se på youtubeklipp. 

DSC_9177 
Jag satt med min svägerska och pratade om allt och ingenting. 

DSC_9182
Kollade in tältet och var nöjd med resultatet. Blev väldigt mysigt med girlangerna. 

DSC_9185
Kocken som skulle hjälpa oss så Martin slapp att grilla var tyvärr sjuk, så Martin fick vara kock ändå. Gick väldigt bra och alla åt sig mätta, även Martin. 

DSC_9188
Det blev en hel del mat, allt från veganskt, vegetariskt, kött, fisk och skaldjur.

DSC_9194x
Jag lyckades få hit mina extrasyskon som bor i Sverige. Var trevligt att se dem, hade inte sett dem på väldigt länge. 

DSC_9213x
Och mina andra syskon var också där. 

DSC_9224
Vi fick lite kakor av våra mammor + svägerska. Det var riktigt gott. 

DSC_9226
En glutenfri cheesecake med passionsfrukt. 

DSC_9228
En citron cheesecake. 

Det blev en del kubbspelande, lite boccia och vi la oss inte förrän efter kl tre en gång. Jag var ruskigt sliten på söndagen, blev en powernap mitt på dagen på fyra timmar. Sov som en död. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …