fredag 2 juni 2017

Min födelsedag och avslutningsceremoni

I måndags var det min födelsedag och avslutningsceremoni från skolan. Ingen mer skola (för nu i alla fall) och ett år äldre. För en dag. 

Jag började dagen halv fyra på morgonen för det var ingen luft i sovrummet. De senaste dagarna vaknar jag upp i en bastu. Gick och la mig på soffan men sov inte så bra. Steg upp klockan halv nio.

Halv tre skulle jag till frisören och klippa mig. Hade inte gjort det på nästan ett år, så det behövdes. Det blev bara klippt ett par centimeter och fixat så frisyren blev en bättre helhet (har haft det superkort i nacken så det växte lite märkligt). 

DSC_8637
Jag var riktigt nöjd med sminket den här dagen. Ansiktet har börjat se ut som vanligt igen efter att jag brände mig. Är fortfarande lite ojämnt i pannan, men det rättar nog upp sig snart. Hoppas jag.

DSC_8641
Efter frisören for jag in till stan och mötte den här snyggingen vid People's. Ceremonin skulle vara rätt bredvid så det var en bra mötespunkt. 

DSC_8650
Tror aldrig jag har haft så här rakt hår. Är himla nöjd med längd osv, men det ser lite väl rakt ut...

DSC_8643
Jag har druckit den här ölen tidigare och den är riktigt god. Smakar inte alls öl, men ananas. 

DSC_8695
Vi gick sen till New Taste of China för att äta dim sum. Martin och min mamma. 

DSC_8699
Min syster Maya och jag. 
Fick lite presenter också. I avslutningspresent av Martin fick jag en upplevelse. Vi ska ut med en stor båt och äta räkor. I födelsedagspresent fick jag tre böcker jag önskat mig. Av mamma och familjen har jag redan fått ett doftljus, men nu fick jag ett till litet paket. Mamma hade köpt en Fitbit Charge HR i rosa. Bara några dagar innan min födelsedag hade jag kollat in en och tänkt köpa en. 

Nu blir det massa matbilder. 

DSC_8703
Vi åt bland annat söta vetebollar fyllda med svinkött. 

DSC_8702
Och söta vetebollar fyllda med räkor och kammussla.

DSC_8706
Ravioli fylld med svinkött och risdeg fylld med kyckling och jordnötter. 

DSC_8710
Det var så mycket mat. 

DSC_8714
De här var fyllda med svinkött och något mer. Blev lite mat över som vi tog med hem och jag åt upp dagen efter till frukost. 

DSC_8719
Till dessert gick vi till Östbanehallen och åt glass. Jag testade två av de nya smakerna, one sweet world och double caramel brownie (väldigt goda smaker). 

Sen for jag och Martin hem, tittade lite på TV innan vi somnade. 

4 kommentarer:

 1. Låter som en toppendag! Så fin du är! Grattis i efterskott! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en riktigt fin dag :) Tack <3 <3

   Radera
 2. Har ju aldrig riktigt tyckt att solBRÄNNA är något bra benämning på, ordagrant blire ju att man bli bränd i solen... något som det inte alls känns (aj) och ser fräscht ut! Vill gratta dig i efterskott och vilket mysigt firande du fick ha på DIN DAG =D... HA en super duper TREVLIG VECKA tjejen, ha det göttans!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo men jag var ju också, bokstavligen, bränd i solen från veckan innan när jag var ute med båten. Jag hade spf 50 i ansiktet (alltid, varje dag, och även hela kroppen) men blir bränd ändå. Den här gången har jag fått öppna sår i pannan och det var INTE en look jag var ute efter och var tacksam över att det hade lugnat sig.
   Tack :D <3

   Radera

Fjord Oslo Light festival 2019

Helgen 1-3 november var det en ljusfestival i Oslo hamn som var anordnad av Fjord Oslo. Jag var där med min familj och tittade och filmade ...