torsdag 29 juni 2017

En lite bröllopsuppdatering: Min klänning

Förra året använde jag massvis av timmar på att hitta min bröllopsklänning. Jag visste om att den inte behövde vara lång eller vit, men jag ville inte ge en mindre förmögenhet på den då jag bara skulle ha på mig den två gånger (vigsel och fest är på två olika dagar). 

Alla klänningarna jag gillade kostade 15 000 - 25 000, vilket känns helt orimligt, det var en hel del av det vi tänkte använda på bröllopet. 

Jag tittade omkring hos Modcloth och hittade en hel del fina, rimliga klänningar. Så såg jag en i ljust rosa med lite guldmönster som jag föll pladask för. Sen var den inte alltför dyr + att jag fick en hel del rabatter, vilket kändes bra. 

Det var en del problem att beställa hem klänningen, sidan ville inte godkänna våra kort och sen fick banken för sig att något stulit våra kort, men det ordnade sig tack och lov. 

DSC_8068
Den går ned till mina knän, och är väldigt fluffig. Den är något en fem åring gärna hade haft på sig, vilket känns perfekt för mig. 

DSC_8090x
Den här bilden stämmer överens med vilken färg den faktiskt är. Vilket är mycket mer rosa än hur den är på hemsidan, men det gör inte så mycket helt ärligt. 

DSC_8083x
Har läst en del recensioner hos Modcloth där de har tagit bort ett lager eller två med tyll för att få den mindre cupcake, men jag tycker inte att det gör så mycket. 

2 kommentarer:

  1. Vilken fin klänning! Och stort grattis till giftermålet! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :D Är riktigt nöjd med klänningen :) Tack <3

      Radera

Ljusvandring i botaniska trädgården

I torsdags var det ljusvandring i botaniska trädgården. Jag tog med mig kameran dit för att fota lite grann.  Jag var där ganska t...