Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 23

Hej och glad måndag. 
Den här veckan blir en relativt lugn en. Har inga stora planer, vilket är något som känns bra. Ska förbi nya jobbet för att lära mig rutiner och så. På onsdag ska jag på provsminkning inför bröllopet. Hoppas verkligen det går bra. Annars är det en hel del jobb i veckan. 

Förra veckan var en händelserik vecka och en kort i och med ledigheten på måndagen. Jag har varit ute och gått väldigt långt, varit på konsert, förpremiär av en film, fixat håret och varit på festligheter. Men låt oss se på lite bilder från veckan som var. 

 Måndagen var jag och Martin ute och gick riktigt långt. Det var inte helt våran plan, det blev minst sagt en dagsutflykt av det. Fick en fitbit i födelsedagspresent av mamma som är kring min handled varje dag. Måndagen gick vi tydligen en motsvarighet av 110 våningar.

 Tisdagen var på konsert och såg Coheed & Cambria på Rockefeller.

 Onsdagen hade jag ordnat biljetter till förpremiären av nya the Mummy filmen.

 Torsdagen var jag hos frisören och färgade håret. Det blev en blond balayage och det blev riktigt fint.

Lördagen var det dags för min möhippa som blev riktigt lyckad. Martin var på sin svensexa samma dagen, så söndagen blev en riktigt lugn dag naturligt nog.

 Söndagen blev det chokladboll och andra rester från frukosten dagen innan. Gud så gott det var. 

 Vi orkade inte göra mat, så det fick bli en pizza med extra ost och en kall cola till. 

Vi slog till stort och beställde med lite kakor också. Blev nästan lite väl mycket. 

Annars gjorde vi inte mycket på söndagen. Det blev en hel del filmtittande och jag sökte runt om bullet journal och förberedde veckans inlägg. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …