Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 24

Hej och glad måndag. Hoppas att du har haft en fin helg och är redo för en ny vecka. 
Nu börjar sista veckan som ogift och det är lite småsaker kvar att fixa. Den här veckan kommer verkligen ha ett bröllopsfokus; vi ska handla mat, få besök av min farmor och farfar, ha familjemiddag och lite annat småfix. Tack och lov är det mesta färdigt. 

Förra veckan var händelserik och gick väldigt fort. Ska vi ta och se vad som hände. 

 Måndagen hängde jag i Botanisk hage med systemkameran. Den här bilden är tagen med den kameran och inte med mobilen. 

 Tisdagen regnade och åskade lite grann, men fick se den här fina regnbågen. 

Jag skulle få hem ett paket på tisdagen som enligt spårningen kunde hämtas ut kl 17, men det gick inte. Så hämtade ut den efter jobbet 22.30 för hade tänkt att ha på den till dagen efter när jag skulle bli provsminkad till bröllopet.

Onsdagen var det provsminkning till bröllopet. Var inte nöjd med resultatet. Hon sminkade mig endast med två skuggor, var av den ena inte var suddad nog så jag hade mörka streck och skugga under ögat. Brynen var ojämnt ifyllda och alldeles för mörka. Hade nog en annan förväntning till provsminket. Kände mig inte smashing när jag gick därifrån. Har dock avbeställt den personen och bokat någon ny, nämligen en tjej på MAC som hjälpte mig med att hitta läpp-produkterna till bröllopet. Vi är tydligen grannar, så det är perfekt. 
Efter att jag handlat lite småsaker till bröllopet mötte jag upp Martin för lite middag och efter den mötte vi upp Robert för lite drinkar på Bortenfor. 

 Fredagen skulle jag hem till en vän och äta lunch. Var mycket gladare än det jag ser ut som. Den här dagen fick jag resultatet på min bacheloruppgift som var en B. Är så otroligt stolt över mig själv att jag klarade det så bra. Var riktigt nervös och småstressad stundvis. 

 Vi spelade Cluedo, något som var min första gång. Gick lite dåligt, men det hjälpte inte att jag spelade mot en som hittade mördaren efter tre rundor. 

 Jag for hem till mamma på middag och spelade lite Scrabble. 

 Lördagen var det fantastiskt väder och under min rast låg jag och solade lite grann och hade eminent sällskap. 

 Efter jobbet mötte jag Martin. Vi skulle och bada i Vesletjern och köpte med sushi till middag. 

 Vi fick sällskap av lite änder. 

 På kvällen spelade vi en del tv-spel. Känner att jag behöver ett band till handkontrollen så jag inte kan kasta iväg den. Blir lite arg när jag spelar om vi säger så. 

Söndagen var ägnad till småstädning av lägenhet och pizzaätande. Vi hittade lite choklad vi köpte i Belgien som vi åt upp. Börjar ju trots allt bli nästan ett år gammalt. 

Hoppas att du får en riktigt fin vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …