Fortsätt till huvudinnehåll

Ett skepp kommer lastat med smink

Onsdagen förra veckan blev det plötsligt en riktigt skönhetsdag. Började dagen med provsminkning till bröllopet. Blir nog en hel del ändringar där då jag känner mig riktigt obekväm i efterhand. Så borde det inte vara. 
Jag köpte en del saker som jag oavsett behöver, bröllop eller ej, och lite läpp-produkter till bröllopet från MAC. 
När jag och Martin for hem gick vi förbi affären där jag hämtade ut ett paket från BliVakker. Ska vi ta och kolla in mina nya saker?

P6150107
Här är allt. Från uppe till vänster: Mousse till håret (H&M), ögonbryn + fransfärg (H&M), Fudge lilaschampoo (BliVakker), toalettväska Shelas (BliVakker), läppglans MAC, prep + prime MAC, läppstift MAC, 5 ansiktsmasker (BliVakker), läpp-penna MAC, mascara (H&M), fuktspray MAC, penslar (BliVakker), ögonfransar Ardell (BliVakker), nagelborste (BliVakker). 

P6150110

P6150112

P6150114

P6150116

P6150125
Tänkte vi kan kolla lite närmare på sakerna från MAC. Det blev ett kompaktpuder, läppstift, läppenna, läppglans, prep + prime och fuktspray.

P6150126

P6150129
Läppglanset ger inte mycket färg på läpparna, utan ska bara ge lite extra glans till vilken än färg jag har på mig. Är nästan synd att använda produkten så det blandas. 

P6150130
Den kommer från vår/sommar 2017 kollektionen som är gjord i samarbete med James Kaliardos och den här färgen heter Stratagloss Pyrite. 

P6150136
Det här är en färg jag aldrig hade testat sett till färgen på stiftet. Tycker den ser alltför brun ut. Den kommer från Viva glam kollektionen och heter Viva Glam V.

P6150145
Här är namnen på de produkterna som har namn. 

P6150143
Från vänster: Posy Perfect, Viva Glam V, Stratagloss Pyrite, sista är med läppenna, läppstift och läppglans på varandra. 

P6150141
Så här är färgerna mer exakt. De blev väldigt röda på mig när jag skulle ta bild. 

P6150150
Här har jag bara på mig prep + prime. 

P6150152
Prep + prime + Posy Perfect

P6150155
Prep + prime + posy perfect + viva glam V

P6150160
Prep + prime + posy perfect + Viva Glam V + Stratagloss Pyrite. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …