Fortsätt till huvudinnehåll

Min möhippa

I lördags var det dags för min möhippa och Martins svensexa. 

Martin var det som skulle bli upphämtad först, så jag steg upp tidigt, tidigt för att duscha och låsa upp ytterdörren till hans vänner. Martin var inte alls beredd på att de skulle komma och blev väldigt överraskad när det var hans vänner som gjorde massa ljud i köket och vardagsrummet och inte mina. 

Jag åt lite frukost med dem innan mina vänner kom på besök. Jag hade lyckats få reda på att jag skulle bli hämtad och inte möta de i stan som avtalat och det var nog lika bra. De kom nämligen hem till mig efter den tiden jag hade tänkt att fara hemifrån. 

 Det blev uppdukat massa gott att äta och dricka. Vi körde lite dricklekar innan vi skulle vidare. 

 Jag visste inte vad vi skulle göra under dagen, vilket var spännande. 

 Jag fick reda på att vi skulle till Peoples för att äta lunch, men innan maten skulle jag ordna nya kläder från UFF (Myrorna). Fick en budget på 600 kr och sju minuter att hitta något. Jag blev lite stressad för det är lite mycket mig och second hand kläder passar sällan bra om jag inte använder massa tid på att leta. Hittade en kjol som nästan passade (fick inte igen dragkedjan, men den hade ett bälte så det gick fint) och en ljusblå superstretchig supersyntetisk t-shirt med matroskrage. 

Jag hade visst gjort det för bra så fick en hatt också. 

 Jag åt en club sandwich med sötpotatis fries till. Så himla gott. 

 Sen blev det lite barhoppning där jag skulle göra olika uppdrag. Det gick väldigt dåligt. 

 Men vi körde lite quiz vilket var kul. Det var dock på svenska, så Gabriel fick översätta för de norsktalande. 

Efter barhoppningen for vi till kollektivet för att äta mat och dricka lite till. Jag tog tre tuggor av min burgare innan jag tappade den på en väninna och som sen hamnade på golvet. Så ovärt. 

I kollektivet spelade vi lite spel innan de flesta for på en strippklubb. Där fick jag en lapdance, men hela upplevelsen var speciell och inget jag kommer att göra igen. 
Sen var vi fyra stycken kvar som gick till Mono och hängde där ett tag. För min del var det lite väl hög musik. När man måste skrika varandra i öronen men ändå knappt hör något så blir det lite jobbigt till slut.

Jag tog sen nattbussen hem och ångrade det bittert. Jag blir väldigt lätt åksjuk och värre när jag har druckit. Att må dåligt är inge kul när bussen tar typ 40 minuter och sen måste man gå i tio till innan man är hemma. Somnade vid halv fem och var väldigt sliten på söndagen, men det var helt klart värt det. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …