söndag 11 januari 2009

090111

Dagen före skolstarten. Inte precis peppad. Inte alls. Vilken tur att det snart är sportlov och sen påsklov. Det är det som är det bästa med vårterminen, alla loven och att det snart är skolavslutning.

Idag så har jag följt Jörgen och Maya upp till solbacken för att köpa ett litet hus osv till våra degus. Och dom blev väldigt glada ;)

Imorgon får jag bara härda ut måndagen i skolan. På tisdagen så kommer iallafall Jenna och Malin tillbaka. Så då behöver jag inte uthärda bussfärden till skolan själv.

Snart får jag ett presentkort från gratismakeup. Mindre än 100 poäng kvar till presentkortet som är värt 150 kr. Ska bli kul. Ska föröska få ihop lite poäng idag. Så att det går lite fortare ;)

3 kommentarer:

  1. Vänta, får man poäng för att sminka sig XD??

    SvaraRadera
  2. Jag är jätte opepp inför att börja skolan! Fy fan :(

    SvaraRadera
  3. "Sen så finns det andra som skär som inte är 'emo'."

    Nu vet jag inte om du skrev de där bara för att fylla i, eller om du trodde att jag menade att det bara var emosar som skar sig.

    LÄngre ner i inlägget så står det klart och tydligt att inlägget inte är menat åt emosar, utan om folk som är deprimerade. Sen så har jag skrivit i början av inlägget att emo inte har något med skära sig i handlederna å göra, bara att dagens emosar gör det.

    Men som sagt, om du bara fyllde i så

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...