onsdag 2 maj 2018

Lite nya Bujo grejer

Jag håller på att ordnar en planerings/resedagbok till Japanresan. Jag är lite väl överivrig (resan är inte förrän om 11 månader eh...), men känner att jag måste göra något annat än att pinna massa saker på Pinterest. Jag kollar på de flesta tips på Youtube och på Pinterest. Finns många fina travel journals, men de flesta tipsar om samma sak, så börjar vara färdig med att leta inspiration. Men om du har tips på saker som är bra att ha med i en resedagbok får du gärna komma med det. 

DSC_5285
Skrivböckerna är inte nya, men passade fint med de andra färgerna. De pastellfärgade highlightsen och stick marrkers köpte jag på Panduro, washitejpen kommer från Ebay, de neonfärgade pennorna köpte jag på Ark bokhandel och skrivböckerna kommer från Eldorado bokhandel. 

DSC_5287

DSC_5294
Stick markers var så himla söta, men tejpen bak var väldigt dålig. De lossnar så himla lätt, vilket gör att man tappar poängen med att ha de i boken. 

DSC_5301
Jag har en del andra färger från samma märken som de neonfärgade pennorna, använde dem hela tiden när jag studerade på högskolan. Är väldigt nöjd med kvaliteten.

DSC_5330
Här ser du hur pennorna ser ut. Tyvärr ghostar böckerna en hel del, oavsett vilken tusch jag använder i dem. Men var väldigt överraskad vilken fin färg de pastellfärgade pennorna har. 

DSC_5347
Jag har fått hem en del ny washitejp från Ebay och väntar på en del klistermärken som jag beställde nyligen. Washitejp är helt genialt att ha med i boken, perfekt som dekoration, att tejpa fast saker eller använda som delare i boken. Jag hade en del tejp från förr, men beställde hem en del med mer japanskt och asiatiskt tema. Mitt tips är att om du har tid att vänta, beställ, speciellt washitejp, via Ebay. Kostar nästan ingenting och det finns många fler sorter och mönster att välja mellan än i de flesta butikerna. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...