Fortsätt till huvudinnehåll

Första kvällen i Dublin

Onsdagen förra veckan skulle jag och Martin resa till Dublin på en liten minisemester. Vi hade hittat väldigt billiga flygbiljetter och billigt boende + att vi inte har varit till Dublin ihop förr. 
Flyget skulle inte gå förrän på eftermiddagen, så vi hann vara på våra jobb innan vi tog flygtåget till flygplatsen. 

DSC_6146
Vi var ganska så hungriga när vi kom fram, och turligt nog hade några av food truckarna på Gardemoen fortfarande öppet när vi kom dit. 

DSC_6148
Vi bestämde oss för varsin burrito och gudars vad den var stark. Det brändes lite väl mycket i munnen så det blev nästan inte gott alls. 

DSC_6150
Väldigt roligt koncept i alla fall.

DSC_6167
Sen var det dags att flyga. Jag somnade innan flyget nästan hade lämnat marken och vaknade igen lagom till vi kom till Irland. 

DSC_6172
Lite annat landskap än i Norge. 

DSC_6185
Det gick snabbt och smidigt att ta flygbussen in till centrum och sen var det dags att hitta där vi skulle bo. Så fort vi sett oss runt i lägenheten gick vi ut på en liten promenad för att se på staden. 

DSC_6196
Det var väldigt mysigt att gå längs älven. 

DSC_6205
När vi blev trötta i benen började vi att gå tillbaka till där vi bodde. Passerade den här utställningen med en dinosaurie på taket. 

DSC_6211
Vi hittade en bar som vi satte oss på och vilade oss lite grann. 

DSC_6214
Vi blev inte så länge för båda var ganska så trötta, så vi gick tillbaka till lägenheten för att sova. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…