tisdag 22 maj 2018

Första kvällen i Dublin

Onsdagen förra veckan skulle jag och Martin resa till Dublin på en liten minisemester. Vi hade hittat väldigt billiga flygbiljetter och billigt boende + att vi inte har varit till Dublin ihop förr. 
Flyget skulle inte gå förrän på eftermiddagen, så vi hann vara på våra jobb innan vi tog flygtåget till flygplatsen. 

DSC_6146
Vi var ganska så hungriga när vi kom fram, och turligt nog hade några av food truckarna på Gardemoen fortfarande öppet när vi kom dit. 

DSC_6148
Vi bestämde oss för varsin burrito och gudars vad den var stark. Det brändes lite väl mycket i munnen så det blev nästan inte gott alls. 

DSC_6150
Väldigt roligt koncept i alla fall.

DSC_6167
Sen var det dags att flyga. Jag somnade innan flyget nästan hade lämnat marken och vaknade igen lagom till vi kom till Irland. 

DSC_6172
Lite annat landskap än i Norge. 

DSC_6185
Det gick snabbt och smidigt att ta flygbussen in till centrum och sen var det dags att hitta där vi skulle bo. Så fort vi sett oss runt i lägenheten gick vi ut på en liten promenad för att se på staden. 

DSC_6196
Det var väldigt mysigt att gå längs älven. 

DSC_6205
När vi blev trötta i benen började vi att gå tillbaka till där vi bodde. Passerade den här utställningen med en dinosaurie på taket. 

DSC_6211
Vi hittade en bar som vi satte oss på och vilade oss lite grann. 

DSC_6214
Vi blev inte så länge för båda var ganska så trötta, så vi gick tillbaka till lägenheten för att sova. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...