måndag 28 maj 2018

Vecka 22

Hej. Ny vecka och sommaren har kommit till Oslo. Förra veckan hade vi +25 grader varje dag, vilket har varit väldigt härligt. Har fått massa färg och fräknar, och var nära att bränna mig på benen igår (det händer verkligen aldrig). Tog även årets första dopp igår, vilket var kallt med uppfriskande. 

Den här veckan är det en hel del planer. Idag är det att storstäda hela lägenheten för på tisdag får vi finbesök. Jag ska ta med ungarna från jobbet dit där jag bor och mest troligen en liten runda hem också. Onsdagen ska jag ta det lugnt och på torsdag ska jag övernatta på jobbet. Fredagen har jag stort sett ledigt tack vare övernattningen. Lördagen är det musikkfest i Oslo och då är det massa konserter som är i stor grad gratis. Söndagen ska jag och Martin på begravning till min mormor. 

Här kommer en del bilder från veckan som var. 

 Måndagen var en ledig dag i Norge. Jag och Martin gjorde inte mycket, var bara hemma fram till kvällen. Då blev vi hembjudna till några vänner för att grilla och mysa med kattungar. Jag hade på mig en ny klänning  jag köpte i Dublin som kommer från New Look. 

 Alltså kolla så himla söt. De har växt så himla mycket sen sist jag såg dem. Nu så håller de visst på och rymmer från sin lilla bur.


 Tisdagen var en så himla varm dag. Var på utflykt med barnen och höll på att förgås i värmen. 


Fredagen var jag glad och gul. Efter jobbet for jag och kollade på en lokal som en kompis hyrt till våran gemensamma födelsedagsfest. Resten av kvällen bakade jag massa cupcakes.

 Lördagen var det dags för födelsedagsfest med Archer tema. Det här är enda bilden jag tog, vilket jag känner var ett bra betyg. Vi spelade musikbingo, vilket var en riktigt succé.

 Vi var hemma och i sängs vid fem tiden på morgonen. Några vänner sov över, vilket var trevligt. På morgonen ordnade Martin en stor frukost till oss alla och sen gick vi och badade. 

 Jag köpte det här magasinet i en bokhandel i Dublin. Ska visa en dag hur den ser ut på insidan, gillade verkligen det visuella. 

Vi tog även årets första dopp, vilket var skönt. Även om man var lite bakis så var det väldigt uppfriskande. 

Hoppas att du får en riktigt fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...