Fortsätt till huvudinnehåll

Vecka 22

Hej. Ny vecka och sommaren har kommit till Oslo. Förra veckan hade vi +25 grader varje dag, vilket har varit väldigt härligt. Har fått massa färg och fräknar, och var nära att bränna mig på benen igår (det händer verkligen aldrig). Tog även årets första dopp igår, vilket var kallt med uppfriskande. 

Den här veckan är det en hel del planer. Idag är det att storstäda hela lägenheten för på tisdag får vi finbesök. Jag ska ta med ungarna från jobbet dit där jag bor och mest troligen en liten runda hem också. Onsdagen ska jag ta det lugnt och på torsdag ska jag övernatta på jobbet. Fredagen har jag stort sett ledigt tack vare övernattningen. Lördagen är det musikkfest i Oslo och då är det massa konserter som är i stor grad gratis. Söndagen ska jag och Martin på begravning till min mormor. 

Här kommer en del bilder från veckan som var. 

 Måndagen var en ledig dag i Norge. Jag och Martin gjorde inte mycket, var bara hemma fram till kvällen. Då blev vi hembjudna till några vänner för att grilla och mysa med kattungar. Jag hade på mig en ny klänning  jag köpte i Dublin som kommer från New Look. 

 Alltså kolla så himla söt. De har växt så himla mycket sen sist jag såg dem. Nu så håller de visst på och rymmer från sin lilla bur.


 Tisdagen var en så himla varm dag. Var på utflykt med barnen och höll på att förgås i värmen. 


Fredagen var jag glad och gul. Efter jobbet for jag och kollade på en lokal som en kompis hyrt till våran gemensamma födelsedagsfest. Resten av kvällen bakade jag massa cupcakes.

 Lördagen var det dags för födelsedagsfest med Archer tema. Det här är enda bilden jag tog, vilket jag känner var ett bra betyg. Vi spelade musikbingo, vilket var en riktigt succé.

 Vi var hemma och i sängs vid fem tiden på morgonen. Några vänner sov över, vilket var trevligt. På morgonen ordnade Martin en stor frukost till oss alla och sen gick vi och badade. 

 Jag köpte det här magasinet i en bokhandel i Dublin. Ska visa en dag hur den ser ut på insidan, gillade verkligen det visuella. 

Vi tog även årets första dopp, vilket var skönt. Även om man var lite bakis så var det väldigt uppfriskande. 

Hoppas att du får en riktigt fin vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…