Fortsätt till huvudinnehåll

Hipp hurra

Idag är det min 28 födelsedag. Tiden går verkligen fort, känns inte som att det var så längesen det var 2006, men det är ju 12 år sen. Jaja. 
Idag är det en vanlig jobbdag, men efter jobbet är planen att fara ut och äta med Martin och några vänner. Ska bli riktigt kul. 

Tänkte visa upp hur jag sett ut på mina födelsedagar sen 2009, nästan tio hela år. 

2009 
2009 fyllde jag 19 år och firade med att gå ut och äta på Tattung med några vänner. Tror det var enda bilden som togs på mig den kvällen. 

2010 
2010 fyllde jag tjugo år och firade med lite shopping och mat på Hard Rock Café. Kommer ihåg att jag inte kände mig helt bra och egentligen inte ville vara ute alls.  

2011
2011 blev jag tjugoett år och det var sommarfest med jobbet den här kvällen. Jag firade med mina vänner dagen efter med drinkar och biljardspel. 

2012
2012 blev jag tjugotvå år och det var fotografering på jobbet. Kommer ihåg att jag var den enda vuxna med på bilden från min base och att det var ganska märkligt. Det här är enda gången jag haft så många, fina fräknar. Före och efter det här året är de mer suddiga.
På kvällen for jag ut och åt med Martin på ett italienskt ställe. 

2013
2013 när jag blev tjugotre år bjöd jag hem hela min base på ett minikalas. Det var så himla kul och det var något barnen pratade om i flera år efteråt. 

2014
2014 när jag blev tjugofyra år var jag nästan nyopererad (hade tagit bort mina mandlar). Det här var första gången jag lyckades äta fast mat utan att dö av smärta. Åt himla långsamt och ganska så lite, men fick äta lite grann i alla fall.

2015
2015 när jag blev tjugofem år hade jag mina studievänner på besök för att öva inför en eksamen. Det här var också dagen jag hittade en vattenskada i köket, vilket gjorde det väldigt stressigt, men det gick bra. 

2018-05-27_07-49-41
2016 när jag blev tjugosex år bjöd vi hem hela min och Martins familj på middag. Var riktigt trevligt. 

DSC_8654
Och till sist förra året när jag blev tjugosju år tog jag examen från barnehagelaererutbildningen och hade en ceremoni. Jag var nyklippt den här dagen och mitt hår har nog aldrig varit så rakt förr. Efter ceremonien for jag och min familj ut och åt dimsum. 

Ska ta med mig kameran ut idag och ta lite nya bilder. Är ju spännande att se hur man förändras från år till år. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 




Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…