Fortsätt till huvudinnehåll

Hipp hurra

Idag är det min 28 födelsedag. Tiden går verkligen fort, känns inte som att det var så längesen det var 2006, men det är ju 12 år sen. Jaja. 
Idag är det en vanlig jobbdag, men efter jobbet är planen att fara ut och äta med Martin och några vänner. Ska bli riktigt kul. 

Tänkte visa upp hur jag sett ut på mina födelsedagar sen 2009, nästan tio hela år. 

2009 
2009 fyllde jag 19 år och firade med att gå ut och äta på Tattung med några vänner. Tror det var enda bilden som togs på mig den kvällen. 

2010 
2010 fyllde jag tjugo år och firade med lite shopping och mat på Hard Rock Café. Kommer ihåg att jag inte kände mig helt bra och egentligen inte ville vara ute alls.  

2011
2011 blev jag tjugoett år och det var sommarfest med jobbet den här kvällen. Jag firade med mina vänner dagen efter med drinkar och biljardspel. 

2012
2012 blev jag tjugotvå år och det var fotografering på jobbet. Kommer ihåg att jag var den enda vuxna med på bilden från min base och att det var ganska märkligt. Det här är enda gången jag haft så många, fina fräknar. Före och efter det här året är de mer suddiga.
På kvällen for jag ut och åt med Martin på ett italienskt ställe. 

2013
2013 när jag blev tjugotre år bjöd jag hem hela min base på ett minikalas. Det var så himla kul och det var något barnen pratade om i flera år efteråt. 

2014
2014 när jag blev tjugofyra år var jag nästan nyopererad (hade tagit bort mina mandlar). Det här var första gången jag lyckades äta fast mat utan att dö av smärta. Åt himla långsamt och ganska så lite, men fick äta lite grann i alla fall.

2015
2015 när jag blev tjugofem år hade jag mina studievänner på besök för att öva inför en eksamen. Det här var också dagen jag hittade en vattenskada i köket, vilket gjorde det väldigt stressigt, men det gick bra. 

2018-05-27_07-49-41
2016 när jag blev tjugosex år bjöd vi hem hela min och Martins familj på middag. Var riktigt trevligt. 

DSC_8654
Och till sist förra året när jag blev tjugosju år tog jag examen från barnehagelaererutbildningen och hade en ceremoni. Jag var nyklippt den här dagen och mitt hår har nog aldrig varit så rakt förr. Efter ceremonien for jag och min familj ut och åt dimsum. 

Ska ta med mig kameran ut idag och ta lite nya bilder. Är ju spännande att se hur man förändras från år till år. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …