Fortsätt till huvudinnehåll

En onsdag i slutet på april

Hittade bilder från en dag i april som jag glömt visa upp. Var en väldigt mysig dag som jag gärna delar mig av.

P4250007
Jag började riktigt tidigt den här dagen, för jag skulle och hämta ut mitt pass på svenska ambassaden här i Oslo. De har oftast bara öppet mellan kl. 10-12, men onsdagar har de även öppet 14-15. Efter att jag hämtat ut passet skulle jag möta Martin i stan och kika omkring lite grann.

P4250009
Jag hade på mig jacka från Kappahl, klänning från Modcloth och väskan är en Cult Gaia Ark.

P4250011
Vi har haft en del problem med våra högtalare som vi köpte för inte så länge sen. Martin var på deras butik på Torshov för att lämna in dem. När han var färdig är gick vi en tur längs Akerselva som hade massa vatten.

P4250015
När vi kom till mathallen bestämde vi oss för att fika lite grann. Vi hade först tänkt paj, men det stället hade stängt igen, så vi fick gå någon annanstans istället.

P4250016
Världens finaste man.

P4250019
Blir så himla glad av klänningen, men färgen är lite mörkare och grönare IRL.

P4250020
Det var så himla dammigt i fönstret, men undrade mest om det blivit så av tid eller om det var fuskat dit.

P4250024
När vi blev hungriga gick vi till Burger Bar som ligger i Opera passasjen för att äta middag. Efter middagen mötte Martin några vänner för att gå på bio och jag for hem för att sova bort min förkylning.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…