måndag 7 maj 2018

Vecka 19

Maj springer iväg så himla fort. Men, det här är en vecka som jag "tappat" när jag planerat. Vet inte riktigt varför, men har alltid tänkt att 17 maj är den här veckan. Nåja, veckan är kort i och med att jag har ledigt på torsdag. Jag tror inte jag har några större planer i veckan, ska försöka komma mig ut och fotografera i botaniska trädgården och runtomkring i stan hade jag tänkt.

Här är lite bilder från förra veckan.

Måndagen var jag klädd för värme och vår. Var ju inte riktigt så varmt ute dessvärre. När jag var färdig på jobbet började det regna och blåsa en del och det höll i sig resten av dagen. Jag var förbi butiken där jag köpte min kamera och fick hjälp med varför jag såg suddigt. Var visst en liten ratt som man kan ändra hur man ser om man har synfel. 
Jag gick omkring och kollade i några butiker i väntan på Martin. Vi skulle och se på Avengers Infinity War. Filmen var bra, men jag var trött och förkyld så somnade lite då och då. Fick med mig det mesta, tror jag.  

 Tisdagen var det första maj och vi var lediga. Vi hade planer på att komma oss ut, men när det var kallt och regnigt kändes inte det lockande alls, så vi blev bara inne. 

Onsdagen hade jag sovit ungefär tre timmar. Jag har haft en hemsk torrhosta som inte ville ge sig alls. Nu (söndag) har den äntligen börjat ge efter, men det var riktigt jobbigt ett tag. 

 På kvällen spelade vi 

 Fredagen var det en fin morgon och det skulle bli bra väder. 

 Träden har äntligen börjat bli gröna och träd med blommor har börjat blomma. 

Lördagen var det konfirmation för min syster. Efter ceremonin for vi till Killongmo gård och hängde med alpackor, åsnor, höns och en katt. 

Det var överraskande varmt och soligt den dagen. Nu är jag solbränd på ena armen och ansiktet. Dags att börja bada i SPF 50. 

Var så himla glad att jag valde att inte ha på mig strumpbyxor, för det blev verkligen sommar den dagen. Andra gången jag använder mina nya Converses och de höll sig rena trots att vi var på en gård. 

Söndagen tog jag det bara lugnt. Gick igenom en hel del bilder från lördagen, planerade en del till min och en kompis födelsedagsfest och förberedde mig för jobbveckan som kommer. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...