Fortsätt till huvudinnehåll

En reselista


Vart ska du resa?
Jag ska till Dublin med mannen. 

Hur länge ska du vara borta?
Ett par dagar.

Hur bestämde du att åka dit?
Det var rea på flygbiljetter och vi kollade var det var billigt att åka den helgen. Mannen hade inte varit där förut, så kände att han behövde se Dublin. 

När bokade du biljetten?
Tidigt i år. 

Vad ska du göra allra först?
Kolla in vårat airbnb rum och kanske gå en kvällspromenad. 

Var kommer du att bo?
Vi har hyrt ett rum via airbnb i ett centralt område på norra sidan. 

Hur ser det ut där?
Helt ok. Vi ska ju bara sova där. 


Vad gör du första kvällen?
Kanske gå en liten promenad. 

Vart äter du din första frukost?
Oh bra fråga. Blir nog en brunch. 

Vad ser du fram emot?
Att utforska staden med mannen. 


Hur var det första gången du åkte dit?
Väldigt trevligt. Var där på familjeresa för att se Green Day, Joan Jett and the Black Hearts och Paramore. 

Hur gammal var du då?
20. 


Vad minns du mest från resan?
Konserten och att jag och mamma inte hittade St Patricks katedralen trots att vi var typ rätt vid den. 

När exakt blev du kär i staden?
Kan inte påstå att jag är kär i staden direkt. 

Var kommer du hem med den här gången?
Jag hoppas hitta nya sneakers. Mina fötter äter minst ett par i året (går himla mycket + har lilltår som vill ut på sidan. 


Vad vill du lämna kvar?
Kommer nog inte lämna kvar något. 

När åker du?
En gång den här helgen. 

Några sista ord?
Hoppas du får en fin vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…