Fortsätt till huvudinnehåll

Readings Festival Dag 4

 På söndagen gick jag igenom det jag köpt på lördagen. Hade fått lön och då kan man passa på. Fick med mig dessa tre nyckelringarna. Jokern är till Martin, Harley Quinn är min och Hit Girl från filmen Kick Ass är en present till en väninna.
 Något tillfälligt band.
 Jag och Jenna delade på en pizza till frukost, vilket var det jag behövde.
 Pulled apart by horses
 Jag köpte milkshakes till mig och Johanna. Tyvärr sålde de inte tjocka milkshakes som förra året. Men krossad chokladkakor var gott det med.
 All Time Low
 Bullet for my valentine
Eftersom att vi nästan inte haft regn blev det väldigt dammigt pga alla mosh pits under BFMV konserten. Vi gick runt och hostade och snöt lera länge efter åt.
 På kvällen var det dags att see Foo Fighters. Såg inte hela då jag inte hört så mycket på dem, men hade tur att höra nästan alla låtar som jag kunde.
 Two Door Cinema Club
Justice
Justice hann bara spela någon låt innan vi gick till tältet. Man blir aningens trött av att festa från tio tiden på morgonen fram tills efter elva på kvällen.
När Foo Fighters var färdig strömmade det folk förbi våran camping i typ en halvtimma. Var helt sjukt att se på.
Strax innan Foo Fighters var färdiga hade folk börjat gå ammok på alla campingar och göra stora bål och bränna tält. Var även några som gjorde det borta hos oss.

Kommentarer

  1. sv: Håller med dig om blusen, den var riktigt fin!!:)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …