onsdag 29 augusti 2012

Readings Festival Dag 4

 På söndagen gick jag igenom det jag köpt på lördagen. Hade fått lön och då kan man passa på. Fick med mig dessa tre nyckelringarna. Jokern är till Martin, Harley Quinn är min och Hit Girl från filmen Kick Ass är en present till en väninna.
 Något tillfälligt band.
 Jag och Jenna delade på en pizza till frukost, vilket var det jag behövde.
 Pulled apart by horses
 Jag köpte milkshakes till mig och Johanna. Tyvärr sålde de inte tjocka milkshakes som förra året. Men krossad chokladkakor var gott det med.
 All Time Low
 Bullet for my valentine
Eftersom att vi nästan inte haft regn blev det väldigt dammigt pga alla mosh pits under BFMV konserten. Vi gick runt och hostade och snöt lera länge efter åt.
 På kvällen var det dags att see Foo Fighters. Såg inte hela då jag inte hört så mycket på dem, men hade tur att höra nästan alla låtar som jag kunde.
 Two Door Cinema Club
Justice
Justice hann bara spela någon låt innan vi gick till tältet. Man blir aningens trött av att festa från tio tiden på morgonen fram tills efter elva på kvällen.
När Foo Fighters var färdig strömmade det folk förbi våran camping i typ en halvtimma. Var helt sjukt att se på.
Strax innan Foo Fighters var färdiga hade folk börjat gå ammok på alla campingar och göra stora bål och bränna tält. Var även några som gjorde det borta hos oss.

1 kommentar:

  1. sv: Håller med dig om blusen, den var riktigt fin!!:)

    SvaraRadera

Grease Norge

Fredagen förra veckan var det dags för att se Grease Norge på Chateu Neuf. Vi köpte billjetter förra hösten och hade verkligen sett fram mot...