Fortsätt till huvudinnehåll

En dag på Tusenfryd (bilder)

Vi började dagen med timmerstocken. Att gå ut i regnväder med blött hår rekomenderas inte. Mitt huvud var inte torrt förrän på eftermiddagen någon gång.


 Det har tillkommit nya barnekaruseller på Tusenfryd som vi provade på. Helt klart godkända enligt min yngsta lillasyster.

 Vi provade på en variant av tekoppar, snurrande trästubbar där man själv fick göra fart. För mig och Martin blev farten jättehög, men enligt Johanna som stod utanför och såg på såg vi bara drogade ut.

 Mamma och Maya provade på en flygandecykelsak som var helt ok.

 Här är vi vid bläckfisken och då har jag gett upp hoppet med regnet och tagit på mig min regnponcho (som för övrigt kommer från H&Ms Fashion Against Aids-kollektion för den som undrade)

 Vi gick längs äventyrsstigen.


 Vi åkte Super Splash och Maya ville gärna få massa vatten på sig efteråt.


 Martin tog en för laget och åkte en karusell med Maya.

 Sedan var det dags för middag. Vi hade tänkt att ha med oss egen mat, men på grund av det dåliga vädret bestämde vi oss för att äta där. Det blev buffe på värdshuset.

 Desserten

 Jag och Martin provade på att skjuta lerduvor på en skyttesimulator.

 Martin vann, men det var endast för att maskinen laggade ihop. Jag hade skjutit felfritt och hann inte komma lika långt innan det hela krånglade.

Johanna, mamma och Maya passade på att klättra lite och åka någon karusell innan vi skulle hem.

Sedan så lyckades Martin vinna en liten Donkey Kong genom att kasta tre bollar på en plåtburks pyramid och jag lyckades vinna ett mjukisdjur sköldpadda på ett sådant vattenpistolspel. Sedan passade vi på att spela andra arkadspel medans vi var på Tusenfryd.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.