söndag 19 augusti 2012

En dag på Tusenfryd (bilder)

Vi började dagen med timmerstocken. Att gå ut i regnväder med blött hår rekomenderas inte. Mitt huvud var inte torrt förrän på eftermiddagen någon gång.


 Det har tillkommit nya barnekaruseller på Tusenfryd som vi provade på. Helt klart godkända enligt min yngsta lillasyster.

 Vi provade på en variant av tekoppar, snurrande trästubbar där man själv fick göra fart. För mig och Martin blev farten jättehög, men enligt Johanna som stod utanför och såg på såg vi bara drogade ut.

 Mamma och Maya provade på en flygandecykelsak som var helt ok.

 Här är vi vid bläckfisken och då har jag gett upp hoppet med regnet och tagit på mig min regnponcho (som för övrigt kommer från H&Ms Fashion Against Aids-kollektion för den som undrade)

 Vi gick längs äventyrsstigen.


 Vi åkte Super Splash och Maya ville gärna få massa vatten på sig efteråt.


 Martin tog en för laget och åkte en karusell med Maya.

 Sedan var det dags för middag. Vi hade tänkt att ha med oss egen mat, men på grund av det dåliga vädret bestämde vi oss för att äta där. Det blev buffe på värdshuset.

 Desserten

 Jag och Martin provade på att skjuta lerduvor på en skyttesimulator.

 Martin vann, men det var endast för att maskinen laggade ihop. Jag hade skjutit felfritt och hann inte komma lika långt innan det hela krånglade.

Johanna, mamma och Maya passade på att klättra lite och åka någon karusell innan vi skulle hem.

Sedan så lyckades Martin vinna en liten Donkey Kong genom att kasta tre bollar på en plåtburks pyramid och jag lyckades vinna ett mjukisdjur sköldpadda på ett sådant vattenpistolspel. Sedan passade vi på att spela andra arkadspel medans vi var på Tusenfryd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...