onsdag 29 augusti 2012

Readings Festival Dag 1

Tidigt som bara den på torsdagsmorgonen satt vi och väntade på t-banan med folk som mest troligen skulle på jobbet.
 Efter många timmar sitter vi på tågstationen till Gatwick flygplats och väntar på tåget som ska gå till Readings. Var så sjukt många som skulle med det tåget att vi hade tur som fick sittplatser.
 Efter att vi hämtat ut festivalbiljetterna och köpt dricka gick vi till KFC för att äta lunch. Personalen var stressade, vi skulle beställa innan vi hunnit se ordentligt på menyn, vilket inte direkt var lätt. Sedan var det ju lagomt fräsht med bananflugorna inne i resturangen.
 Vi hade stora mängder med packning och vi lyckades fylla upp taxin till max.
 Efter en stund var det dags för den långa vandringen till campingen och sedan gå igenom säkerhetskontrollen. Alla i våran grupp och tält grannar lyckades få igenom glasflaskor utom jag. För mina parfymflaskor gör ju stor skada...
Mötte upp Jenna efter ett tag.
På kvällen gick jag, Jenna och Martins kompis till tivolit som fanns där. Vi åkte en karusell som snurrade hemskt, hemskt mycket. Den snurrade så pass att vi tappade känseln i ena benet.

Sedan blev det en tidig kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

she tucked her lipstick away and floated back to the party

När Kate Spade hade rea var jag förbi deras affär för att se om jag hittade något spännande. Såg en riktigt fin väska, men tänkte vänta någ...