Fortsätt till huvudinnehåll

Julklappsbyte

I lördags besämde jag, Jenna och Malin oss för att byta våra julklappar. Orka vänta till själva julafton med de presenterna.
Nog för att Skellefteå är litet, men vi du hur svårt det är att hitta ett café som faktiskt har ett bord över kring lunchtid en lördag? Riktigt svårt var det. Men till slut fann vi ett bord inne på café Victoria. Riktigt mysigt faktiskt och riktigt billigt. Allt vårat fika gick på 185 kr. Det kunde ju ha blivit värre om man säger så.

Det blev en massa skitsnack (vi har då inte blivit mognare än så), skvaller och annat snusk prat. Vi blev till exempel tvugna att provsmaka Malins julklapp ifrån mig, smaksatta massageoljor som blir varma. De smakade faktiskt riktigt bra.

Söt-Malin


Malin med sitt fika


Mitt fika. Kladdkakan är alldeles underbar


Jennas kladdkaka. Jag glömde helt bort att Jenna inte tål grädde. Turligt nog gick det att skrapa bort.


Jenispenis


Mina presenter. Böckerna är från Malin och det andra från Jenna. Discokulan är ett läppglans.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.