Fortsätt till huvudinnehåll

Dagen efter...

Goddag allesamman Nu behöver inte du bli orolig, jag har varit vaken sedan elva när mamma kom in på rummet och väckte mig. Jag har passat på att duscha, se på film och väntat på att Simon skulle sätta sig vid datorn så man kunde få prata lite grann med han.

Kvällen igår var riktigt trevlig. Vi åt på en thailändskresturant vid namn Yaya´s. Om ni någon gång besöker Oslo så är den resturanten faktiskt värd ett besök. Hela resturanten har ett tropiskt tema. Riktigt mysig. Maten var god om än någon rätt var lite stark (eller så råkade jag få en tugga med enbart chili, sådant händer ju hela tiden...). När alla ätit sig övermätta och skrattat och haft oss så drog vi vidare till Peoples. Ett riktigt trevligt ställe om än lite halvkass musik. Mamma försökte fixa det med Mika, men d var det bara jag som sjöng med haha.
Där var jag och mamma till efter elva då vi kastade in handduken. Jag hade haft huvudvärk hela dagen och kvällen, så det kändes bara härligt.
På vägen hem berättade mamma att min team-chef hade fått lite panik. Det hade tydligen varit ålderskontroll på Peoples under kvällen och han undrade hur gammal jag är. Turligt nog var det ingen som kollade mig, för det var 20 års gräns på stället. Så det kan gå.

Ska senare ikväll kolla igenom alla bilderna och filmerna jag tog. Ingen bild blev väl särskilt normal om man säger så...

Nu är det dags för frunch och sedan stan. De hade för en gångs skull söndags öppet. Ha en trevlig söndag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.