Fortsätt till huvudinnehåll

Dålig,DÅLIG julklappshandlare

Idag efter jobbet tog jag trikken in till stan för att handla lite klappar till diverse personer. Väl framme i stan så var det fullt med folk. Jag gillar inte att kramas med främlingar, verkligen inte. Och OM man kramades med främlingar, det gick ju knappt att ta sig fram. När jag sedan kom till korsningen vid Karl Johan blev man tvungen att byta sida av vägen, gå mitt på vägen eller gå igenom en säkerhetskontroll för att få gå på samma sida som hotellet där Obama ska bo ligger. Helt onödigt att gå igenom allt det där trubblet för att gå in i två butiker (jag kan ta dem en annan dag), så jag gick mitt på vägen istället.
Vet du hur svårt det är att hitta presenter till de nära kära som INTE är från Kondomeriet eller Outland? Riktigt svårt faktiskt. All julklappshandel ska ske på lördag. Är fortfarande kvar ett par klappar.

Jag gick förbi H&M för att se efter skorna. Men de hade inte dem i min storlek på det H&M jag var in på och jag pallade inte gå till de andra tre jag vet av. Så det blev ett besök på Outland istället. Ja, jag köpte något till någon annan och inte bara till mig själv. Dock så anser jag att min sak var bättre än de jag köpte, men men.

Alla behöver väl en the Nightmare before Christmas-matlåda i plåt?


Det följde med en termos som har en egen plats i lådan. Men det upptäckte jag inte förrän jag var hemma.

Men som sagt. På lördag blir sista rycketstan innan jag far till Skellefteå. Annars kommer mina pengar vara slut rätt så fort om man säger så...

Kommentarer

  1. Finns säkert något trevligt på kondomeriet!

    SvaraRadera
  2. Köp grejer ifrån Gymgrossisten, där kan man verkligen hitta fynd för alla ;)

    SvaraRadera
  3. mitt tips för liknande matlådan är figurer osv på www.filmochting.se ,,vet ej om om dom skickar till oslo dock

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …