onsdag 23 december 2009

Bio, shopping och 6 mil utanför stan

Då var man i Fällfors. Det innebär att det snart är julafton Jag längtar. Att jag sedan kan blogga är för att de uppenbarligen har skaffat internet. Inte helt fel enligt mig.

Dagen började lite smått kaotiskt kring sju snåret imorse när mina mobiler fick för sig att sätta igång alarmet även fast det inte var inställt något. Turligt nog har jag en snäll pojkvän som började leta reda på dem för att sedan stänga av alarmet. Jag somnade så klart om igen rätt så fort.
Vaknade sedan vid tio för att göra mig klar, jag och Erika skulle in till stan för att se New Moon på bio. Dock så var vi tidiga in till stan, så det blev lite shopping, godis och dricka till filmen, andra hemliga saker och ett nytt halsband ifrån Friis & Co att ha på mig på julafton.
Filmen var faktiskt riktigt bra. Längtar till Eclipse kommer på bio, vilket är snart (beroende på hur man ser på det hela, men den kommer i juli).

Nu är jag som sagt i Fällfors, har insett hur mycket jag glömde hos Simon )bland annat ena minneskortet. Har jag tur finns det andra i min handväska, om inte så blir det ingen fotografering här. Är sjukt jäkla trött. Ska sova nu.

Bloggar nog mer imorgon. God natt

1 kommentar:

  1. det kan finnas en julklapp till dig i oslo åxå ;) säg åt din lillebrorsa att sluta ladda hem saker till ps3. Jag önskar er en god jul, ikke spis for mye av farfars mat, da passer ikke julepresangene :D
    Din mamma

    SvaraRadera

Alla hjärtans dag

På alla hjärtans dag slutade både jag och Martin tidigt. Vi skulle ut och äta en tidig middag och sen se en tidig film på bio.  Efter j...