Fortsätt till huvudinnehåll

Bio, shopping och 6 mil utanför stan

Då var man i Fällfors. Det innebär att det snart är julafton Jag längtar. Att jag sedan kan blogga är för att de uppenbarligen har skaffat internet. Inte helt fel enligt mig.

Dagen började lite smått kaotiskt kring sju snåret imorse när mina mobiler fick för sig att sätta igång alarmet även fast det inte var inställt något. Turligt nog har jag en snäll pojkvän som började leta reda på dem för att sedan stänga av alarmet. Jag somnade så klart om igen rätt så fort.
Vaknade sedan vid tio för att göra mig klar, jag och Erika skulle in till stan för att se New Moon på bio. Dock så var vi tidiga in till stan, så det blev lite shopping, godis och dricka till filmen, andra hemliga saker och ett nytt halsband ifrån Friis & Co att ha på mig på julafton.
Filmen var faktiskt riktigt bra. Längtar till Eclipse kommer på bio, vilket är snart (beroende på hur man ser på det hela, men den kommer i juli).

Nu är jag som sagt i Fällfors, har insett hur mycket jag glömde hos Simon )bland annat ena minneskortet. Har jag tur finns det andra i min handväska, om inte så blir det ingen fotografering här. Är sjukt jäkla trött. Ska sova nu.

Bloggar nog mer imorgon. God natt

Kommentarer

  1. det kan finnas en julklapp till dig i oslo åxå ;) säg åt din lillebrorsa att sluta ladda hem saker till ps3. Jag önskar er en god jul, ikke spis for mye av farfars mat, da passer ikke julepresangene :D
    Din mamma

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.