torsdag 3 december 2009

Julafton kommer tidigt iår

Idag när jag kom hem från jobbet fanns det en present till mig. Mamma hade köpt en ny resväska till mig. Visst är hon för underbar? När vi öppnade den stora väskan upptäckte vi fler väskor i väska. Det följde tydligen med en matchande neccessär, ryggsäck och mindre trunk. Inte alltför dåligt. Så gissa om väskorna kommer bli fyllda i Skellefteå. Hade tänkt att börja småpacka snart. Att det sedan är 13 dagar kvar tills jag reser till Skellefteå har inget med saken att göra. Jag är då väldigt peppad till resan om än lite nervös för det där 10 minuters bytet i Stockholm. Hoppas det finns någon där som kommer kunna visa mig åt rätt håll.

Det är inte lite det ryms. I den stora väska packade jag ner ett fluffigt täcke och tre stora kuddar, men det finns ändå massa plats över. Och i den mindre trunken är det tre stora kuddar nedpackade och mer plats ändå.
Mamma har sagt ifrån sig allt ansvar om jag inte får plats med allt i väskorna.

2 kommentarer:

  1. Jag ryms i en väska ifall du inte klarar av att åka hem igen utan mig ;)

    SvaraRadera
  2. En resväska? Ser du inte det dolda budskapet xD?

    SvaraRadera

bee my honey & kashmir

Jag har handlat några nya klädesplagg i det sista, en perfekt blandning mellan vinter och vår/sommar. När jag och Martin var ute och gick e...