tisdag 14 juli 2009

Tomt

Nu är det nästan helt tomt inne på mitt rum. Har kvar sängen, tv-bänken, garderoben (den ska vara kvar) och en liten byrå, resten är kastat eller i Fällfors.

Idag så har vi packat och städat hela dagen. Blev lite drama med en tik som precis valpat men som blivit utelåst från valparna. Men det löste sig till slut.
Efter allt kaos så blev det lite till kaos då vi insåg att vi var sena till Katrin på middag. Men det ordnade sig. Det var ris och kyckling i curry sås och till efterrätt var det glass med hallon, maränger och krossad dajm. Riktigt smaskigt.
Så fort vi kom hem ifrån middagen packade jag och Jörgen in Villgott i bilen och körde hem han till Simons mamma och där ska han vara ett tag till.

Nu är jag sjukt trött och ska sova. Imorgon blir det att städa hela lägenheten (typ) och sen fara till Oslo. Det blir riktigt spännande faktist. Så god natt nu :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alla hjärtans dag

På alla hjärtans dag slutade både jag och Martin tidigt. Vi skulle ut och äta en tidig middag och sen se en tidig film på bio.  Efter j...