torsdag 30 juli 2009

Blogga om vad?

Jag hade världens ämne att blogga om. Men helt ärligt orkar jag inte göra det. Men jag kan säga att det handlar om att nischa sig som bloggare. Vilket jag inte har gjort. För jag kan inte påstå att ni får nå modetips som heter duga, eller att jag tar världens bästa bilder, eller att jag skriver om en massa åsikter och försöker att provocera er för att bli mer känd i bloggvärlden och hatad. Och jag kan verkligen inte påstå att jag skriver om ett spännande liv i en storstad. Jag har aldrig riktigt varit den där typen som springer på krogen så fort jag får tid eller shoppar som en jäkla idiot. Jag vet helt ärligt inte vad som har hänt, men jag har typ tappat shoppingsuget. Jag äslakr att gå på stan, men det där behovet att jag måste shoppa något för att sedan lägga upp det på bloggen har försvunnit. Ok, det där med att jag måstelägga upp på bloggen var lite att ta i. Men nu för tiden känns det som att om man går på stan måste man köpa något.

Oj, nu spårade jag lite grann. Men förstår ni vad jag menar? Om ni är nya och hittar hit så förväntar ni er mest troligen att få läsa om något coolt storstadsliv, men då får ni söka er efter en annan blogg. För jag anser inte att min blogg handlar om något coolt storstadsliv.

Nu snart ska hursomhaver jag, SImon och Johanna gå in till stan för att titta lite grann. Tänkte kolla in Ginas rea lite bättre. Men ni får se senare om jag faktiskt köpte något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...