torsdag 9 juli 2009

OMG

Håller på att packa, men tar en pause nu. Har gjort lite förändringar med håret, men det syns inte. Dock så blev en av färgerna lite mer framhävda i ett visst ljus, och det var precis det jag var ute efter.
Hur som helst så har packat två stora flyttlåder med bara böcker. Jag hade ingen aning om att jag ens ägde så många böcker och det värst är att jag läst dem allihopa. Så tragiskt egentligen. Och de flesta kom jag på att jag läst fler än tre gånger. Så då jag och Simon hittar en egen lägenhet så blir det att skaffa många bokhyllor så jag får plats med alla böckerna.

Eftersom att jag är själv hemma idag och ikväll så har jag faktiskt tänkt att packa hela rummet klart idag. Bara för att få det bortgjort. För i helgen har jag lite annat för mig. Simon pratade om att fara till deras stuga nu i helgen. Så det blir ju trevligt. Ska ha med mig badkläder utifall att det blir fint väder.

Nu ska jag snart äta middag och sen fortsätta att packa. Ha det trevligt ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lite bilder från vigseln

Nu är det snart fyra månader sen jag och Martin gifta oss och jag tänkte visa några bilder som fotografen tog den dagen.  Vi hade anstä...