Fortsätt till huvudinnehåll

Blondinbloggare

Jag vet att jag inte skriver seriösa inlägg ofta, mest för att jag inte har någon lust, men ett annat problem är vad ska jag skriva om som är seriöst? Jag har skrivit om det en gång tidigare för ett bra tag sen (något seriöst alltså).

Idag tänkte jag skriva om blondinbloggare.
Jag kommer aldrig någonsin bli en dryg person här i bloggen, för jag ser inte varför jag skulle göra det. Jag vill inte skapa en 'andra personlighet' som de flesta blonda bloggerskor gör. Visst vore det kul att vara någon som inte bryr sig och tror att hon är störst, bäst och vackrast. Men för mig känns det som att det hela handlar om att personen ifråga är osäker på vem den egentligen är. Och sen vill inte jag att mina läsare ska lära känna en låtsasperson, utan jag vill att ni ska lära känna mig och ingen annan. Annars kan man lika gärna starta en ny blogg och skapa en helt ny person, och vad är det för kul med det?
Sen vill inte jag skapa läsare genom att provocera. Jag vill inte bli känd i blogg världen som den otrovligaste bloggerskan. Jag vill isåfall bli känd för att jag är jag, tråkig eller inte. Jag har (vad jag vet) inga åsikter som direkt gör folk upprörda, jag kommer inte heller att skapa mig sådana åsikter bara för att. Att tycka illa om lesbiska och sedan umgås med en bög, är väldigt motsägelsefullt.

Vad vill jag ha sagt med den här texten? Jag kommer aldrig att bli dryg mot andra här i bloggen, jag kommer inte att snacka skit om mina läsare, det är ni som gör min blogg till vad den är. Jag kommer aldrig döma någon efter deras hårfärg eller liknande. Varför skulle jag? Jag är inte helt svensk, jag är inte ens helt någonting. Det är få utav mina vänner som är helt nånting. Så om jag inte dömmer dem, varför ska jag då dömma andra?
Om jag kommer att skriva om mina åsikter här i bloggen så är det åsikter som jag faktiskt tycker och inte något jag skapat för att provocera er läsare. Och blir ni provocerade av dem, fine det gör inte mig något.

Ledssen om det här blev ett väldigt rörigt inlägg, jag tcyker mycket men har svårt att få ner det i en sammanhängande text ;)

Kommentarer

  1. Mohaha det mesta jag skriver skriver jag mest för att provocera (A) Men allt jag skriver är även sant, det är precis som jag tycker och tänker, och jag vill även att alla andra ska veta vars jag står, vare sig de håller med mig eller inte :)

    SvaraRadera
  2. Svar till Thelema: Sant. Men jag vet att det du skrive rär just det du tycker, du skriver det inte endast för att provocera och du har inte skapat de åsikter du har.... Förstår du hur jag menar xD?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …