Fortsätt till huvudinnehåll

Morgon

Jag hatar at skriva titlar på inläggen, helt onödigt enligt mig, emn det kanske bara är något som jag tycker.

Nu är det inte länge kvar innan jag lämnar Sverige. Mest troligen blir det på tisdag, men senast på onsdag. Så egentligen är sista dagen för att hinna träffa mig imorgon, och då är jag uppbokad hela dagen. Det var ju synd. Men turligt nog stannar Simon kvar en vecka, så mina böcker som Jenna har kan jag få hur som helst.
Idag ska jag rensa det sista lilla som är kvar inne på mitt rum, ikväll är vi bortbjudna på middag, imorgon så kommer farmor, farfar och pappa för att hinna träffa mig en sista gång innan jag far och hämta de sista sakerna, sen så skulle jag iväg och fika, hinna träffa älsklingen innan vi åker, på kvällen är det middag hos Katrin (som jag vet läser bloggen, så hej hej på dig ) och ännu senare på kvällen ska jag på 'dubbeldejt' med Malin och Warro, vi ska fara och se på Brüno. Längtar. Och jag lovar att jag ska släpa runt på kameran och ta en massa kort. Vill ju minnas min sista tid i Skellefteå.
Nu ska jag ta och äta lunch eller nå liknande, sen ska jag packa och kasta mer saker....

Ha en trevlig dag.

Kommentarer

 1. Glömde säga att jag också håller på att läsa en vampyrs bekännelse, i brist på Twilight böcker XD

  SvaraRadera
 2. "min sista tid i skellefteå". Du får det å låta så tragiskt XD som om du aldrig kommer tbka XD

  SvaraRadera
 3. Svar till Thelema: Ja, min sista tid som jag faktiskt bor i Skellefteå, aldrig att jag bor här igen xD

  Har du läst alla twilight böckerna , eller fattas det några?
  Säg till när du läst klart Pandora, min favorit av alla böckerna :)

  SvaraRadera
 4. hallå hur mycket har jag missat, ska du flytta? :O
  Då får jag önska dig lycka till :D

  SvaraRadera
 5. hallå hur mycket har jag missat, ska du flytta? :O
  Då får jag önska dig lycka till :D

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …