Fortsätt till huvudinnehåll

God natt

Jag känner mig faktiskt rikigt stolt. Jag har sökt mitt första jobb. I en butik som säljer barnkläder. Men jag lovar; Jag duger inte bara som ett butiksbiträde som en tjej i min klass sa (har jag nämnt att vi var 2 st? Svårt och lista ut vem det är som har sagt det ;) ). Men det är ett jobb jag är bra på, så just nu duger det alldeles utmärkt. Helst av allt hade det varit kul att kunna leva på bloggen som till exempel Kenza eller Blondinbella. Men nu är jag en helt vanlig person och ett vanligt jobb är ett tvång (no shit). Nu spårar jag lite. Ursäkta.

Jag ska fara hem till min älskling nu och hjälpa han med sitt CV och personliga brev för att det ska bli bättre.

Så nu säger jag god natt till er och jag skriver imorgon då jag har tid. Ska packa hela dagen. God natt

Kommentarer

 1. Jag hatar censur, hur ska vi vanligt folk veta vem fan den där tjejen är XD?? Och btw, jag borde smiska dig för att du svarar på mina kommentarer genom att kommentera min blogg !

  SvaraRadera
 2. Bra där! Stå på dig och låt ingen annan berätta vad DU är bra och inte bra på. Du är bra på det du själv tycker och det du själv tycker är roligt. Sen finns det alltid plats för förbättringar så lyssna på andras tips och råd, men gör de till din egen stil.

  Hoppas du får jobbet! Kramar

  SvaraRadera
 3. ahaa, jag fattade lite fel, trodde hon INTE tyckte du passade som butiksbiträde. Men hur som är hon en dålig person som tydligen måste klanka ner på andra för att få sig själv att må bättre.

  Jag tycker iallafall att butiksbiträde är bland det roligaste man kan vara, sen finns det ju genom det massor med sätt att klättra högre upp i karriären.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.