söndag 5 juli 2009

Stan med MalinNu är jag hemma igen från stan. Jag och Malin tyckte att stan en söndag var en bra idé, speciellt att kolla in Gina Tricot rean. Det var bara ett litet problem. Det är söndag, då är Gian stängt här i Skellefteå. Oh well. Vi kollade in de andra butikerna istället. Vi gick även omkring på festival- och tivoliområdet. Och vem träffade vi då inte på om inte Maria, Tomas, Oliver och Alma (Simons faster + man och kusiner). Supertrevligt.Blev lite shoppande; ett par skor, sockar. Ja, det var nog allt. Hade som sagt tänkte att kolla in Gina-rean lite närmare, men det ska vi göra imorgon. Då ska jag och Malin stå utanför grindarna när de öppnar. Inte för att någon av oss är särskilt morgnpigg, men ändå. Längtar :)

Ord. pris: 349 kr Reapris: 87,50 kr

Sen innan jag for till stan så fick jag reda på att vi flyttar snart. Och snart menas inte om mindre än en månad, utan snart som i 10 dagar. Där ser man. Så nu blir det att packa som en galning och söka jobb som en idiot. Tack mamma för magsåren ;)

Nu ska jag söka lite jobb och sedan så ska jag packa mera. Vill bli klar någon gång. Ha en fortsatt trevlig söndag.

3 kommentarer:

 1. Nu är det FRÅGESTUND på min blogg!

  Fråga vad du vill…. Jag svarar på allt.

  Frågar du något så kollar jag självklart in din blogg och kanske till och med kommenterar. :)

  Kolla gärna in inlägget om allt blogg bråk som förekommer just nu!

  --- >www.sandracarlsson.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. tack så mycket!

  vilka ursnygga skor du har hittat förresten! Vilket kap att hitta dem för bara 90 kr :D Grattis ;)

  SvaraRadera
 3. Sv: Ja visst är den! Suppersnygg på också :)

  SvaraRadera

Ljusvandring i botaniska trädgården

I torsdags var det ljusvandring i botaniska trädgården. Jag tog med mig kameran dit för att fota lite grann.  Jag var där ganska t...