tisdag 7 juli 2009

Middag med vänner

Nu har alla farit och jag och Simon har plockat undan det som var kvar på bordet från middagen och är påväg att gå och lägga oss.
Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss med middagen. Anton ville inte cykla in till stan i regnet (vem kan klandra han?) och Malin blev väldigt sen till middagen. Ok, hon missade den helt men mötte upp oss vid Handlarn för att hyra film. Det blev att se Dumpad och Pineapple express. Om ni inte har sett någon av dem, gör det. Och då speciellt Pineapple express. Väldigt rolig film.
Sorry för det skabbiga nagellacket. Jag ska ta bort det och måla på nytt imorgon.
Nu är det dags för mig att sova, ska upp tidigt imorgon för att möta upp farmor, en väninna till henne och väninnas barnbarn för att äta lunch. Efter lunchen har jag för mig att jag ska gå och shoppa med min farmor.
Så nu säger jag god natt och vi hörs imrgn. Och nej, jag orkade inte ta nå bilder ikväll.

2 kommentarer:

  1. Pineapple Express är helt sjuk, men bra är den!


    Tack för kommentare å att du gillade designen, kände verkligen att jag behövde byta utseende på bloggen, var ganska skabbigt innan :]

    SvaraRadera
  2. Hur tusan kunde hon missa middagen XD?

    SvaraRadera

Alla hjärtans dag

På alla hjärtans dag slutade både jag och Martin tidigt. Vi skulle ut och äta en tidig middag och sen se en tidig film på bio.  Efter j...