Fortsätt till huvudinnehåll

Degu-ungar

Ledessen för sämst uppdatering idag, men jag har bara inte orkat blogga.


Inatt ska vi ha fått degu-ungar. Tyvärr då vi vaknade imorse och upptäckte det låg två av de nyföddaungarna utanför boet. Den ena levde just så pass och den andra var död. Så vi värmde den som levde och lade sedan tillbaka den bland de andra i boet. Den som dog begravde Maya i blomrabatten utanför våran altan. Men det är sådant som händer och går inte att göra något åt. Så nu har Maya börjat prata om döden och hon tycker att familjen ska leva för alltid. Hon är ju för söt.

Vår första kull med degu-ungar

Idag har det helt ärligt inte hänt något mer. Har spelat lite Crush Bandicot som är egentligen till PS men som vi har laddat hem till PS3. En riktig nostalgitripp om man säger så.

Snart ska vi gå ut och gå, mamma hade hittat något butik som var öppen till elva som vi ska kolla in. Har ingen aning om vad de tär för slags butik eller hur långt det är till den. Men med tanke på mammas tidigare mått för nära har varit ca en halvtimme bort (minst) så gissar jag på att det tar ett tag dit.

Kommentarer

 1. Svar; Hehe ja gud verkligen jätte stressigt! :P

  SvaraRadera
 2. SV: Eller hur, haha :P

  Vilka söta små möss på bilden där ^^.

  SvaraRadera
 3. Svar till Malin: Inte möss, degu ;)

  SvaraRadera
 4. Svar till Annelie: Hoppas det löser sig ;)

  SvaraRadera
 5. svar: Jaså? Hm, får väl se sen när jag börjar på den.

  SvaraRadera
 6. Åh tack :)
  Jaa jag brukar titta in hennes blogg lite då och då ;) Hon är superduktig :)

  SvaraRadera
 7. Men fan, att jag aldrig har tänkt på att leva för alltid >_<

  SvaraRadera
 8. Svar till Thelema: Men om du lyckas leva för alltid så lär Tora leva för alltid också ;) allt för att jävlas xD

  SvaraRadera
 9. Svar till Thelema: Men om du lyckas leva för alltid så lär Tora leva för alltid också ;) allt för att jävlas xD

  SvaraRadera
 10. En halvtimme är ju nära!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …