lördag 18 juli 2009

CC Vest

Vi for till CC Vest för mamma orkade inte springa omkring på stan med Maya. Men det gjorde inte något för mig. Det fanns väldigt många butiker där och de flesta var klädaffärer (hurra!). Så vi gick där fram tills tjugo över ett då vi tröttnade och tog bussen hem igen. En sak som var lite smårolig var att bussen gick genom hela Oslo, så då visade mamma var man ska vara och inte vara (Ställen man ska vara vid: Nationalteatern, ställen man inte ska vara vid: horgatorna och busshållplatsen som hette Oslo S), det kan alltid vara bra att veta var de är.
Tyvärr så blev det inget shoppande idag för mig, men därimot för mamma. Men vi ska fara dit någon fler någon och sen så finns det ju x antal butiker i själv centrum.

Nu ska jag ta och vila en stund. Finns tyvärr inte så mycket att göra just nu, det regnar ute och vi har inte de mest spännande kanalerna på TV. Men mest troligen blir det att se klart de sista Hellsing avsnitten.

2 kommentarer:

  1. Men ! Har ni en horgata XD?

    SvaraRadera
  2. Svar till Thelema: Haha ja det har vi ;) Nu blev du bra allt sugen på att komma och hälsa på :O

    SvaraRadera

Grease Norge

Fredagen förra veckan var det dags för att se Grease Norge på Chateu Neuf. Vi köpte billjetter förra hösten och hade verkligen sett fram mot...