torsdag 23 juli 2009

Positiv upptäckt (igår)

En glad upptäckt (som inte är så förvänande) är det större utbudet av butiker här. Visst det finns de vanliga H&M, Lindex, Cubus, Indiska, Din Sko, Kappahl, Bikbok (men det är ju norskt, så det var ingen överraskning precis) och liknande, men de hade vi i Skellefteå också, så det är inget speciellt.
Men, eftersom att de flesta bloggar som jag läser 'utspelar' sig i Stockholm så handlar de på helt andra butiker än mig. Vilket gör mig ledssen.
Men igår så upptäckte jag lite snabbt att det finns Zara (wiho) och Accessorize. Det var inte många 'nya' (nej, jag har ju inte handlat där tidigare ... ) butiker, men det är då en början. Sen att vi gick förbi Mulberry (och mamma ville inte köpa en Bayswater till mig...) och Louis Vuitton är ju en annan sak. Men det är ju inte precis som att jag kommer att shoppa där. Är lite out of my league (för tillfället).

Senare, då jag kommit mig in i staden mycket mer så sa jag visa er mina favoritbutiker. Kan ju alltid vara kul.

3 kommentarer:

 1. Hhaha det är lugnt, fotografen jag ska träffa imorrn är min nr. 1 stalker ;)

  SvaraRadera
 2. Ja det är stor skillnad på utbudet av butiker från stockholm och lite mindre städer

  ja magont fick hon då inte ^^

  SvaraRadera
 3. Det var verkligen ingen besvikelse att få se henne! :)

  SvaraRadera

she tucked her lipstick away and floated back to the party

När Kate Spade hade rea var jag förbi deras affär för att se om jag hittade något spännande. Såg en riktigt fin väska, men tänkte vänta någ...