måndag 25 september 2017

Veckosammanfattning vecka 38

Hej. 
Förra veckan blev en riktigt kort vecka. Jag var dålig helgen innan och for till doktorn på måndagen. Visade sig att jag hade en smittsam virusinfektion i kroppen och var tvungen att bli hemma ett par dagar för att inte smitta andra. Torsdagen på förmiddagen var jag på ett föredrag och fredagen var det planeringsdag, så förskolan var stängd. 

Den här veckan blir relativt lugn. Idag har jag tänkt mig in till stan och kolla lite i butiker. Mina favoritstrumpbyxor har börjat säljas (en ullblandning) och det är bäst att köpa nog så det räcker hela vintern. På jobben föredrar jag att använda leggings, men privat gillar jag bättre hur strumpbyxor ser ut. Det är föräldramöte och en del kvällsjobb + att jag ska börja ha föräldrasamtal den här veckan, så måste planera en hel del på kvällarna också. 

Jag har inte tagit så många bilder med telefonen förra veckan, trots för att jag ändå gjorde en del. Men vi kan ta och se på de jag tog. 

 Tisdagen fick jag sms om att jag hade ett paket att hämta ut. Vilket var skönt, för då kom jag mig ut lite den dagen. Har äntligen köpt mig en ny kamera, och jag är så otroligt nöjd. Ska presentera allt bättre under veckan tänkte jag. Så nu kommer det komma upp en till kamerakategori på bloggen.

 Torsdagen var jag på föredrag med Nina Nakling. Hört på henne förr och hon är väldigt motiverande. 

På kvällen skulle jag jobba, kunde sluta tidigare än det jag trott så jag hann köpa mer ordentlig mat än en macka innan jag skulle på mitt andra jobb. 

Helgen var riktigt fin. Fredagen rensade jag och Martin ut våran källarbod (vi får en sopcontainer ca var tredje månad och nu är det snart dags igen). Vi har massa gamla papper osv. som kan kastas där, men vi har också gått igenom saker som ska skänkas bort. Dumt att kasta saker som fortfarande fungerar bra. 
Lördagen tog vi det lugnt större delen av dagen och på eftermiddagen for vi in till stan. Jag ville till botanisk hage för att ta lite bilder, så då gjorde vi det. På kvällen skulle vi ut och fira en kompis. Först var det hemmafest med Kahoot och quiz innan vi for ut. Vi skulle inte vara ute så länge, men blev kvar till stängning innan det blev Max och en taxi hem. Söndagen ägnade jag till diverse jobbuppgifter. 

Hoppas du får en fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...