Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 38

Hej. 
Förra veckan blev en riktigt kort vecka. Jag var dålig helgen innan och for till doktorn på måndagen. Visade sig att jag hade en smittsam virusinfektion i kroppen och var tvungen att bli hemma ett par dagar för att inte smitta andra. Torsdagen på förmiddagen var jag på ett föredrag och fredagen var det planeringsdag, så förskolan var stängd. 

Den här veckan blir relativt lugn. Idag har jag tänkt mig in till stan och kolla lite i butiker. Mina favoritstrumpbyxor har börjat säljas (en ullblandning) och det är bäst att köpa nog så det räcker hela vintern. På jobben föredrar jag att använda leggings, men privat gillar jag bättre hur strumpbyxor ser ut. Det är föräldramöte och en del kvällsjobb + att jag ska börja ha föräldrasamtal den här veckan, så måste planera en hel del på kvällarna också. 

Jag har inte tagit så många bilder med telefonen förra veckan, trots för att jag ändå gjorde en del. Men vi kan ta och se på de jag tog. 

 Tisdagen fick jag sms om att jag hade ett paket att hämta ut. Vilket var skönt, för då kom jag mig ut lite den dagen. Har äntligen köpt mig en ny kamera, och jag är så otroligt nöjd. Ska presentera allt bättre under veckan tänkte jag. Så nu kommer det komma upp en till kamerakategori på bloggen.

 Torsdagen var jag på föredrag med Nina Nakling. Hört på henne förr och hon är väldigt motiverande. 

På kvällen skulle jag jobba, kunde sluta tidigare än det jag trott så jag hann köpa mer ordentlig mat än en macka innan jag skulle på mitt andra jobb. 

Helgen var riktigt fin. Fredagen rensade jag och Martin ut våran källarbod (vi får en sopcontainer ca var tredje månad och nu är det snart dags igen). Vi har massa gamla papper osv. som kan kastas där, men vi har också gått igenom saker som ska skänkas bort. Dumt att kasta saker som fortfarande fungerar bra. 
Lördagen tog vi det lugnt större delen av dagen och på eftermiddagen for vi in till stan. Jag ville till botanisk hage för att ta lite bilder, så då gjorde vi det. På kvällen skulle vi ut och fira en kompis. Först var det hemmafest med Kahoot och quiz innan vi for ut. Vi skulle inte vara ute så länge, men blev kvar till stängning innan det blev Max och en taxi hem. Söndagen ägnade jag till diverse jobbuppgifter. 

Hoppas du får en fin vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …