Fortsätt till huvudinnehåll

Primark + Lazy Oaf

Primark och Lazy Oaf var två av butikerna jag absolut ville förbi. Primark skulle jag i huvudsak köpa strumpor i (älskar deras ankelsockar) och Lazy Oaf har fina kläder, men är lite halvdyra. Nu när jag tjänar bra mycket mer än det jag gjort någonsin, kände jag att jag kunde köpa något därifrån om jag hittade något jag ville ha. 

P8310456
Hos Primark hittade jag två klänningar jag tog med utan att egentligen provat. Denna här blommiga med smock över brösten, så den ska nog gå fint på. 

P8310454
Sen hittade jag denna här med snörning kring livet, vilket kommer bli fin som en jacka. Materialet är så himla mysigt, men är ca  minus stretch i den...

P8310442
Så har vi alla paren med strumpor. Jag föredrar verkligen att köpa massa lika strumpor, mycket enklare när en ska sortera tvätten. Räknade ut att jag köpt 56 par med strumpor. Hoppas det räcker ett tag. Cheshire cat strumporna kommer dock från Disneybutiken. 

P8310459
Hos Lazy Oaf hade jag hopp om att de skulle ha denna här klänningen inne, men det hade de inte. Men jag hittade denna här fina randiga istället, i tjock bomulls jearsey med fickor. Den är mycket kortare än det jag använder nu för tiden, men tänker att den är perfekt till hösten och vintern när jag ändå använder strumpbyxor. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…