måndag 18 september 2017

Veckosammanfattning vecka 37

Hej. Dags för en ny vecka. Har inga stora planer den här veckan, till helgen är det dags för en födelsedagsfest, vilket jag ser fram till. Har en del jobb att göra, så måste använda en hel del tid på det under veckan. 

Förra veckan var en bra vecka. Det gick bra på jobbet, hängde med Martin och hade tid till vänner. Jag har varit fruktansvärt osocial sen efter bröllopsfesten. Skönt att ha tiden och orken till att träffa folk igen. 

Dags att se på lite bilder från veckan. 


 Fick hem ett paket från Midnatt. Hade beställt en klänning och en kofta. Är inte det mest höstiga i min garderob, men så fina. 

Onsdagen var jag på utflykt med barnen till Brannmuseet på Grönland. 

 Efter jobbet skulle jag till frisören, men hade lite dötid så hängde på ett kafé. 

Frisören ligger rätt där mamma bor, så jag for dit på besök, vilket var tur för sen började det vräka ned. Martin kom förbi så spelade vi lite spel innan jag och Martin skulle på bio. 

 Vi skulle se filmen It. 

 Jag hade fått håret lockat, det var riktigt fint. Men trots för att jag satt stilla hos mamma var alla lockarna borta efter någon timma. 

Den natten sov jag ruskigt illa. Antingen hade jag mardrömmar om Pennywise eller så drömde jag att jag drömde mardrömmar. 

 Fredagen efter jobbet for jag till Martins jobb och hängde där med Martins kollegor och några vänner. 

Det var en tidig kväll och vi bytte t-banan på Stortinget där det är lite poesi. 

Jag hade på mig mina nya Docs som gav mig ett fruktansvärt stort skavsår, som en femma. Får bara fortsätta plåga mina fötter lite till så jag inte får fler skavsår. Vill ju använda skorna jämnt för de är så fina...

Lördagen for vi till Alnabru sentret för att se lite i butiker. Vi har äntligen hittat en soffa vi verkligen gillar. Ska bara testa den en gång till och kolla in de olika färgalternativen lite bättre innan vi köper.

På kvällen for vi hem till några vänner för spelkväll. Drack massa gott och åt massa ost. Har varit dålig hela helgen, och söndagen var absolut den värsta dagen. Var hemma och vilade hela dagen. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...