Fortsätt till huvudinnehåll

Reading Festival: Söndagen

P8270434
Söndagen var vi helt utslitna efter all solen hela helgen. Vi var brända och trötta och ville bara sitta i skuggan. Innan vi såg Pins gick vi och köpte en hatt till Martin och en solfjäder till mig. Livsräddare verkligen. 

P8270439
Vi hittade ett plakat på ett staket som vi satte oss vid. Man tar skuggan där man får den. 

P8270444
Plötsligt dök Pippa upp igen. Jag visste inte om att hon och Martin hade pratat, så blev riktigt glad att se henne igen. Vi fick prata mer om våra liv, vilket var trevligt. 

P8270448
Tyvärr hann hon inte sitta länge med oss, för hon skulle iväg och jobba igen. Vi fortsatte att campa vid skuggan och lyssnade på Vant. 

P8270457
Sen skulle vi se på nästa norska band, Slötface. De var mycket yngre än det vi trodde, men gudars vad de var duktiga. 

P8270468
Är så jäkla glad över att jag köpte en t-shirt. För herrejäklans vad varmt det var. Jag är också tacksam över kjolen, den täckte bra även om det blev varmt. 

P8270469
Sen skulle vi köa för att gå in i Samsung kuben. Där var det världens största infinity room, där vi kunde styra ljud, ljus, o.s.v. med hjälp av de nya samsung telefonerna. 

P8270475
Det var en kort upplevelse med tanke på hur lång tid det tog i kön...

P8270481

P8270477
Men vi hade det riktigt kul. 

P8270486
Sen var det dags att leta reda på skugga. Vi var slitna och griniga efter solen. Vi köpte med massa vatten och satte oss vid ett staket. Där somnade Martin trots att det var rätt vid ett tält där det var en spelning. Vi satt där i över en timma, eller rättare sagt, jag satt och Martin sov. Efter konserten var solen på väg ned, och temperaturen blev mycket bättre. Personen som spelade heter Wiley och var bra.

P8270492

P8270500
I väntan på diverse band hängde vi lite grann i Dancestage. 

P8270508
Jag ville lyssna på Breaking Benjamin, så då gjorde vi det. 

P8270515
När vi skulle gå vidare gick vi förbi Main Stage där Liam Gallagher. 

P8270533
Men vi skulle och lyssna på någon bättre, nämligen Charlie XCX. 

P8270534
Jag såg henne på Reading 2015, men då var det två andra band jag ville se som spelade samtidigt. Men den här gången hade vi tid att se hela. Fick höra Boys live och då var jag glad. 

P8270537

P8270549
Sen hörde vi lite grann på Muse. Mest för att kryssa av dem på listan igen än för att faktiskt lyssna på dem. 

P8270548
Vi ville hellre hänga här, i  Carlsberg tältet igen, innan vi skulle se vårat sista band för den här gången. 

P8270547
Martin, jag och resten av tältet sjöng verkligen med i alla låtarna. Ville så gärna dansa också, men min fot är fortfarande inte bra (har äntligen fått svar från MR-röntgen jag gjorde i början på juli. Jag har haft sönder typ allt av mjukdelar i vänster ankel och kommer fortsätta ha problem länge). 


P8270569
Martin ville väldigt gärna se bandet Haim, så jag följde med. De var riktigt bra, så duktiga på live framträdande, vilket inte alla band är. 

P8270574
Sen var det dags att passera utgången för sista gången i år, komma oss tillbaka till campingen och packa ihop våra saker innan det var dags för två dagar i London. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…