Fortsätt till huvudinnehåll

Reading Festival: torsdagen

Här kommer bilderna från första dagen i England, som rubriken säger så var det torsdagen. 

P8240004
Vi väntade spänt på flygbussen som var lite försenad. Vi hade valt att ta en senare buss för vi skulle ändå hinna med lite shopping och komma på flyget i tid. Men det hjälpte inte direkt när bussen inte ens var i tid. 

P8240010
Det var en väldigt fin soluppgång den dagen. 
Vi hade lyckats boka säten utan fönster, så tog inga typiska ut genom fönstret bilder från flygplanen. Jag sov stort sett hela flygresan ändå. 

P8240017
Otroligt glada när vi kom fram. Tyvärr fick vi vänta länge på nästa tåg, men då hade vi turen att vara första station, så vi fick sittplats. Tåget från Gatwick till Reading tar lite över en timma och stoppar vid stort sett alla stationer. När det är festival i Reading är tåget alltid fullt, och så himla kul är det inte att stå trångt och länge. 

P8240029
Älskar naturen i England. Vet att Norge har vacker natur, men känner att jag blivit van vid den kring Oslo. 

P8240031
Framme i Reading skulle vi och alla andra som kommer från utanför Stor Britannien, hit till Hexagon för att hämta ut våra festivalbiljetter. De skickas inte ut till de som bor i utlandet av säkerhetsskäl. 

P8240030
Efter att ha stått i kö och väntat på att de skulle hitta rätt kuvert fick vi våra biljetter och var redo för lunch. Det var visst många som hade fått förstörda biljetter och var tvungna att kontakta företaget vi köpt biljetterna ifrån för att få nya. 

P8240033
Vi såg det här stället som vi inte sett förr och bestämde oss för att äta där. 

P8240035
De öppnade precis när vi kom till dörren och inredningen var extrem. Var så himla mycket av allt. Hörnet uppe till vänster hade bland annat velour täckta väggar. 

P8240037
Min fina man. 

P8240041
Stället var supermysigt. Var mycket att se på, men väldigt trångt mellan borden. Är glad att det inte var fullt, för hade aldrig klarat av att komma mig igenom mellan borden (se hur nära grannbordet var oss). 

P8240044
Vi beställde in hamburgare och sötpotatis fries. Var otroligt gott och väldigt billigt. 

P8240047
Efter att vi handlat snacks, frukt och dricka tog vi en taxi till White Camping där vi skulle bo under helgen. Vi hade hyrt tält och så via Pink Moon Camping som har sin egen del med massvis av tält, små hus, egna toaletter, duschar och ett matställe. 

P8240050
Vi hade hyrt ett två mans tipi som lätt hade rymt fyra personer. Måste säga att det var väldigt skönt att ha ordentligt med plats att röra sig på och ha plats till våra saker. 

P8240054
Vi vilde lite grann i tältet innan vi skulle gå mot festivalområdet för att se vad som fanns där. 

P8240059
Här är en liten del av Pink Moon Camping. 

P8240062
När vi var på festival i 2015 kunde man komma in i festivalområdet även på torsdagen för att utforska butikerna och åka karuseller. I år har de ökat säkerheten, så det var stängt in till området dessvärre. Men vi hittade en bar utanför som var öppen och hängde där lite grann. 

P8240064
Var en hel del folk som hände där med. 

P8240076
Tillbaka till campingen hade vi med oss stolar och hände utanför tältet med lite dricka och musik. P8240091
När vi blev hungriga gick vi till The Muffin Man för att köpa lite middag. 

P8240093
Den var riktigt god, men själva brödet blev lite väl torrt. 

P8240085
Sen var vi riktiga tråkmånsar och la oss tidigt. Somnade med en gång. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…